Η ανατρεπτική συνέντευξη του Τρύφωνα Σαμαρά

Έχει μάθει να αυτοσαρκάζεται. Δέχεται κάθε είδους κριτική. Δέχτηκε την πρόταση από τον ΑΝΤ1 να συμμετάσχει στο σόου χορού. Ήρθε η ώρα όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς να απαντήσει σε όλα.

Η ανατρεπτική συνέντευξη του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, είναι το πρόσωπο που έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του. Έχει τσαχπινιά, έχει στυλ και διαθέτει ψυχή και φιλότιμο που σπανίζει. Τον συνάντησα αργά το βράδυ της Τρίτης στο κομμωτήριό του και η συζήτηση που κάναμε κράτησε τέσσερις ώρες. Τηλέφωνα για συγχαρητήρια, ραντεβού για την επιχείρησή του αλλά και προτάσεις για να φωτογραφηθεί και να δώσει συνεντεύξεις.


Πότε ήρθε η πρόταση του καναλιού για να χορέψεις στο show;
Μου έγινε πρόταση ή καλύτερα, συζητήσαμε ένα μήνα περίπου πριν ξεκινήσει να προβάλλεται. Αλλά εμένα μου το ανακοίνωσαν δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα για να μην μιλήσω από την χαρά μου και να μην αρχίζει να γίνεται ντόρος. Το ήθελα πάρα πολύ και το είχα ζητήσει και εγώ ο ίδιος. Έχω άψογη σχέση με το κανάλι και ήταν χαρά μου να δώσω κάτι και εγώ σε αυτό το φιλανθρωπικό shoq.

Είσαι τόσο χαμογελαστός και έξω καρδιά άνθρωπος και στην προσωπική σου ζωή;
Είμαι ο εαυτός μου. Και να είσαι σίγουρος ότι λέω την αλήθεια. Δεν είμαι κλειστό ή μοναχικό άτομο. Επικοινωνώ και ξέρω να ξεχωρίζω ποιος με αγαπάει και ποιος θέλει να με εκμεταλλευτεί. Πολλοί φίλοι μου στο παρελθόν με πρόδωσαν και με πλήγωσαν και δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό. Αλλά υπάρχουν και άτομα που ήταν και είναι δίπλα μου και κάνουμε πολύ πλάκα και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Παιδικά χρόνια; Εύκολα να υποθέσω;
Γιατί το υποθέτεις; Πέρασα δύσκολα και ήμουν ένα παιδί που είχε φιλοδοξίες και όχι κομπλεξισμούς. Μου αρέσει το σήμερα όμως και δεν θέλω να γυρίζω στο παρελθόν. Πάντα ήθελα να είμαι ο άνθρωπος που θα βοηθάω και θα στηρίζω την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Αλλά με ένα όριο.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Είσαι το αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης. Νιώθεις μήπως ότι είσαι η μασκότ του παιχνιδιού που συμμετέχεις;
Καμιά μασκότ δεν νιώθω. Είμαι άνθρωπος και επαγγελματίας πάνω από όλα. Απλά δε μιζεριάζω και δε το παίζω σοβαροφανής. Το ότι υπάρχει καλό κλίμα και με έχουν στα όπα όπα δεν ευθύνομαι εγώ. Εγώ θέλω να ξέρεις κάτι. Δεν είμαι στρατιωτάκι κανενός. Είμαι στρατιώτης...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved