Μονάχα ΠΑΟ εσύ!

Δείχνοντας για άλλη μία φορά ψυχή και καρδιά πρωταθλητή

Μονάχα ΠΑΟ εσύ!

Την κάρφωσε… στα μούτρα!

Δείχνοντας για άλλη μία φορά ψυχή και καρδιά πρωταθλητή, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα με 76-74 και έκανε το 2-1.

Πλέον οι «πράσινοι» χρειάζονται τη νίκη την προσεχή Πέμπτη (31/3) και πάλι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπάρτσα για να πάρουν την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το δεύτερο παιχνίδι της Βαρκελώνης ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Νικ Καλάθη να τρέχει πολύ καλά στο ανοικτό γήπεδο προηγήθηκαν με 11-4 μέσα σε πανζουρλισμό. Η Μπαρτσελόνα διατήρησε την ψυχραιμία της και σιγά – σιγά στηριζόμενη στις καλές της άμυνες «ροκάνισε» τη διαφορά για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τους «πράσινους» μπροστά στο σκορ με διαφορά τριών πόντων (16-13).

Στο 13’ οι «μπλαουγκράνα» πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα (17-16) χάρη σε σουτ δύο πόντων του Μόρις, ενώ διεύρυναν τη διαφορά μέχρι το +3 (19-16) έχοντας πραγματοποιήσει ένα σερί 9-0. Με όπλο του ξανά την άμυνα, το «τριφύλλι» πέρασε μπροστά και μάλιστα η διαφορά ήταν στους επτά πόντους (33-26) λίγο πριν ο Λάκοβιτς μειώσει στο 33-29 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα άλλαξε τρόπο παιχνιδιού. Οι προσπάθειες για διείσδυση έδωσαν τη θέση τους στα μακρινά σουτ τριών πόντων. Αυτή η τακτική είχε αποτέλεσμα, καθώς ο

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved