Όταν οι μεγάλοι σταματάνε εκεί, που τα παιδιά συνεχίζουν

Τα παιδιά βαριούνται εύκολα, θέλουν συνέχεια να
Όταν οι μεγάλοι σταματάνε εκεί, που τα παιδιά συνεχίζουν

Είναι φορές που πραγματικά νιώθω πως καμία δουλειά, καμία απασχόληση, καμία γυμναστική, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις αντοχές που χρειάζομαι για να παίξω με τον γιο μου. Όσο μεγάλος και αν είναι ο όγκος της δουλειάς, όσο κουραστική και αν είναι η γυμναστική, κάποια στιγμή τελειώνουν και τότε, ξεκινάει μία άλλη γυμναστική που χρειάζεται αντοχή αλλά πάνω απ΄ όλα χρειάζεται πολύ καλή διάθεση.

Οι μητέρες που εργαζόμαστε, σίγουρα λείπουμε πολύ στα παιδιά μας και τις στιγμές που είμαστε μαζί τους, θέλουν να τις εκμεταλευτούν όσο γίνεται περισσότερο. Προσωπικά, κάθε φορά που είμαστε πολλές ώρες μαζί, το βλέπω στο πρόσωπό του, στις αντιδράσεις του και στο χαμόγελό του πόσο πολύ το χαίρεται.

Κάθε μέρα που γυρίζω από τη δουλειά στο σπίτι, όσο κουρασμένη και αν είμαι, (φαντάζομαι πως το ίδιο συμβαίνει και με εσάς) ξεκινάει ένα ατελείωτο παιχνίδι και επανάληψης των όσων έχει μάθει και προσπαθεί να εντυπωσιάσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Καθόλου δεν μπορεί να ξέρει για το αν υπάρχουν και άλλες δουλειές που πρέπει να γίνουν, και αυτό είναι το φυσιολογικό, γιατί...

Διαβάστε περισσότερα στο www.queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved