Ποιο μυστικό κρατά ακλόνητο τον Παπασταύρου στο πλάι του Σαμαρά;

Η εμπλοκή με τη λίστα Λαγκάρντ, την υπόθεση Μαργαρίτας Παπανδρέου, τον Μιωνή και το Ισραήλ, τον... άλλο «Mionis» και τη φοροδιαφυγή-μαμούθ, τη Siemens και τη «διαπραγμάτευση» στην Ελβετία.

Ποιο μυστικό κρατά ακλόνητο τον Παπασταύρου στο πλάι του Σαμαρά;

Σίγουρα, ο Σταύρος Παπασταύρου δεν είναι τυχαίος. Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στο μεταπτυχιακό και την υποτροφία στο Harvard (ξέρετε, το αμερικανικό πανεπιστήμιο για το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιο περήφανος από το γεγονός ότι ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας). Ο κ. Παπασταύρου δεν είναι απλά ο ένας δικηγόρος (παρ' Αρείω Πάγω), στον οποίο ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει αναθέσει τη διεύθυνση της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του κόμματος. Όπως όλα δείχνουν, είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Ο άνθρωπος που από συνεργάτης του προκατόχου του στην κεφαλή της ΝΔ, κατάφερε να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο ρόλο του ως Ελληνα πρωθυπουργού.

Παρά την αρνητική δημοσιότητα που επανειλημμένα συγκεντρώνει στο πρόσωπό του, ο κ. Παπασταύρου βρίσκει πάντα θέση στο πλάι του κ. Σαμαρά σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.

Σημειώστε ότι, σχεδόν πάντα, ο κ. Παπασταύρου δεν βρίσκεται στο πρώτο πλάνο των φωτογραφιών. Φαίνεται πως προτιμά το background. Πώς αλλιώς θα λειτουργούσε ως ο άνθρωπος των...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved