«Στόχος το μετάλλιο»

Υψηλούς στόχους έθεσε κατά την επίσημη παρουσίασή του στον πάγκο της εθνικής ομάδας ο Ηλίας Ζούρος.

«Στόχος το μετάλλιο»

Αν και η εκδήλωση άργησε λίγο να ξεκινήσει, στο πάνελ βρέθηκαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Ηλίας Ζούρος, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Γιώργος Κολοκυθάς, ενώ μετά προστέθηκε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος θα είναι βοηθός του Ζούρου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος:«Η ελληνική Ομοσπονδία αισθάνεται μία χαρά που παρουσιάζει έναν προπονητή, ο οποίος βγήκε από την παραγωγή του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε ξανασυνεργαστεί. Είναι το μπάσκετ τρόπος ζωής για αυτόν. Είναι επαγγελματίας, αλλά δεν αποκτά δημοσιοϋπαλληλική σχέση με τον χώρο. Προσπαθεί συνέχεια να είναι κοντά και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Θα ήθελα να επισημάνω ότι εδώ είναι και ο χορηγός του ελληνικού μπάσκετ, η Eurobank η οποία παρά την κρίση συνεχίζει να είναι κοντά μας».

Εν συνεχεία μίλησε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών, ο Ηλίας Ζούρος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια και την Ομοσπονδία που μου εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση. Είναι πολύ σημαντική θέση. Υπάρχουν ευθύνες, αλλά θέλουμε να την κρατήσουμε σε αυτό το επίπεδο και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά. Η καλυτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι η Εθνική. Είναι πάντα μία ομάδα η οποία κάνει το παν για να είναι η Ελλάδα ψηλά στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να μας αντιπροσωπεύει κάτι δυνατά έξω. Η εθνική ομάδα είναι η βιτρίνα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να έχουμε πολλούς παίκτες, να υπάρχει υγεία και από εκεί και πέρα...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο:onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved