Η τρόικα καταδικάζει σε θάνατο τα παιδιά και τους γέροντές μας!

Τώρα θέλουν να εντάξουν στη συνταγογράφηση με δραστική και τα φάρμακα για τα πιο ευαίσθητα τμήματα του ελληνικού λαού.

Η τρόικα καταδικάζει σε θάνατο τα παιδιά και τους γέροντές μας!

Θα πεθάνουν άνθρωποι. Δεν είναι σχήμα λόγου. Θα πεθάνουν, πρώτα-πρώτα, τα παιδιά μας και οι παππούδες μας. Κι αυτό δε θα συμβεί κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον. Θα πεθάνουν άμεσα. Τους επόμενους μήνες, τις επόμενες εβδομάδες.

Οι θάνατοι αυτοί, των συγγενών, των φίλων, των γνωστών μας, θα έχουν υπογραφή. Μια λέξη: τρόικα. Κάθε μέρα που περνά, οι δανειστές μας αποδεικνύουν ακόμη και στον πιο ανυποψίαστο ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν εκατομμύρια. Μέχρι τώρα λέγαμε ότι θέλουν να βγάλουν εκατομμύρια στις πλάτες των Ελλήνων. Είναι πλέον σαφές ότι αυτό δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να βγάλουν εκατομμύρια πατώντας πάνω στα πτώματα των Ελλήνων. Κι αυτά τα εκατομμύρια δε θέλουν καν να τα βγάλουν απλά από τα δανεικά και τα ληστρικά τους επιτόκια. Θέλουν να τα πάρουν απευθείας από το πορτοφόλι και του τελευταίου Ελληνα, δίνοντάς τον βορά στις πολυεθνικές τους. Κι ας μείνει χωρίς να έχει να ταΐσει τα παιδιά του. Κι ας βλέπει, ανήμπορος, τα παιδιά του να πεθαίνουν...

Ποιο είναι το τελευταίο κρούσμα που αποδεικνύει, χωρίς πλέον να αφήνει καμία αμφιβολία, τα σχέδια της τρόικας εις βάρος των ίδιων μας των ζωών; Δε φτάνει που υποχρέωσαν την κυβέρνηση να ψηφίσει την κατάπτυστη ρύθμιση για τη συνταγογράφηση δραστικής ουσίας, η οποία αφήνει τον ελληνικό λαό εκτεθειμένο στα φάρμακα-δολοφόνους, στα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου κόσμου με τις τόσες και τόσες παρενέργειες, που νομοτελειακά οδηγεί σε αύξηση των δημόσιων δαπανών και στέλνει 20.000 οικογένειες στο δρόμο... Όχι, δεν τους έφτασε που υποχρέωσαν μια ολόκληρη χώρα να πετσοκόψει τις ζωές του λαού της (παρά τη συνολική αντίθεση όλων των εμπλεκομένων) για βγάλουν κέρδη οι πολυεθνικές τους. Τώρα ζητούν τη θανατική μας καταδίκη υπογεγραμμένη, απορρίπτοντας συλλήβδην όλες τις εξαιρέσεις από τη συνταγογράφηση δραστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved