Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ θα ξαναβγώ και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου»

Σχολιάζοντας τις τηλεκριτικές που ακολούθησαν του show της Κυριακής και που μιλούσαν για «μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά», η παρουσιάστρια χαρακτήρισε όλο αυτό που συμβαίνει «πολύ κουτό».
Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ θα ξαναβγώ και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου»

Σε όσους την κατέκριναν για τα κιλά της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη. Σχολιάζοντας τις τηλεκριτικές που ακολούθησαν του show της Κυριακής και που μιλούσαν για «μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά», η παρουσιάστρια χαρακτήρισε όλο αυτό που συμβαίνει «πολύ κουτό».
Φανερά εκνευρισμένη, είπε: «Τα παίρνω γιατί και εγώ είμαι άνθρωπος που δουλεύω στην τηλεόραση, η οποία κατηγορείται εδώ και πολλά χρόνια ότι προβάλλουν κακά πρότυπα για τα νεαρά κορίτσια. Και τα κακά αυτά πρότυπα είναι τα ανορεκτικά. Δεν γίνεται λοιπόν οι άνθρωποι που κρίνουν τα τηλεοπτικά προϊόντα να βγαίνουν και να λένε για μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά».

Αδιαφορώντας για τους επικριτές και αποφασισμένη να μην δώσει περαιτέρω σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια, πέρασε το δικό της μήνυμα: «Εγώ θα ξαναβγώ με το τσα τσα το φορεματάκι μου και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου. Και όποιος θέλει τα βλέπει, όποιος δεν θέλει, αλλάζει κανάλι!».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή ζυγίζει 62 κιλά και οι διαστάσεις του κορμιού της είναι...



Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved