Εισιτήρια για τους αγώνες με Καντού και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Mapooro Cantu (18/10, 22.00) στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για την THY Euroleague.

Παπασταύρου Λίντα
Εισιτήρια για τους αγώνες με Καντού και Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και μέσω διαδικτύου, καθώς έχει ήδη θεσπιστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Το σταθερό σημείο πώλησης παραμένει η θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Τα εκδοτήρια εκεί θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα ως τις 8μ.μ. και αύριο από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. Τα άλλα σημεία διάθεσης είναι:

*Γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00)

*Γραφεία Viva.gr: Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)

*Τηλεφωνικά στο 211 7700000 και στο 13855

*Διαδικτυακά μέσω του επίσημου σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός www.paobc.gr

Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Από την αναμέτρηση με την Mapooro Cantu ισχύει το ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο θεσπίστηκε υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Είναι ένα μέτρο απαραίτητο για την ασφάλεια στο γήπεδο και θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες που διέπουν τη διαδικασία. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έρθουν νωρίτερα του συνηθισμένου στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, καθώς εξαιτίας αυτής της αλλαγής, αλλάζει και η διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους, να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους. Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχούν δύο εισιτήρια. Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τη viva.gr, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριο από το επίσημο site της ομάδας να το τυπώσουν οι ίδιοι, πηγαίνοντας με αυτό απευθείας στην αντίστοιχη θύρα, χωρίς να περιμένουν στα εκδοτήρια.

Εισιτήρια για τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός μετά την Καντού, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/10, 18.45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Tα εισιτήρια για τον αγώνα αυτόν θα διατίθενται από την Παρασκευή (19/10).

Θα ισχύσει η ίδια διαδικασία ηλεκτρονικού εισιτηρίου, οπότε παρακαλούμε τον κόσμο να πηγαίνει νωρίτερα στα σημεία πώλησης σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Σημειώνεται ότι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μόνο, εισιτήρια θα πωλούνται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved