Τέτη Καλαφάτη «Αν κερδίσω θα βοηθήσω όπως μπορώ την Ελλάδα»

Ψηφίζουμε όλοι την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Martini.

Τέτη Καλαφάτη «Αν κερδίσω θα βοηθήσω όπως μπορώ την Ελλάδα»

Η Ελλάδα μπορεί να βγει πρώτη και είναι στο χέρι μας. Η Τέτη Καλαφάτη είναι μόλις 26 ετών, όμορφη, ταλαντούχα και ζητάει τη βοήθειά μας για να ακουστεί το όνομα της Ελλάδας για καλό λόγο σε όλο τον κόσμο. Η καλύτερη διαφήμιση δηλαδή σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την υποψήφια Ελληνίδα του διαγωνισμού της Martini που αναζητά τον νέο πρόσωπο της για τη φετινή σεζόν.

6380a21f59551d012f9af8f0a8643bad_XL

Θα είναι μεγάλη νίκη να καταφέρουμε να στείλουμε την Ελλάδα στον τελικό και μπορούμε όλοι με ένα μόνο κλικ.

-Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό;

Τέτη Καλαφάτη: Τυχαία. Μου είπε μια φίλη μου να πάρω μέρος γιατί μου ταιριάζει αυτό που ψάχνει το συγκεκριμένο brand. Είχα ακούσει για το διαγωνισμό αλλά πίστευα ότι είναι για άνδρες. Έτσι τρεις μέρες πριν λήξει έστειλα με τη βοήθεια μιας ομάδας φίλων μου, νέων παιδιών, σκηνοθετών ένα βιντεάκι. Σκεφτόμουν ότι αν κερδίσω θα μπορέσουμε, μιας και είμαι άνεργη να κάνουμε μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ελλάδα.

-Πίστευες ότι θα σε διαλέξουν, είχες ξανασυμμετάσχει σε διαγωνισμό ή καλλιστεία;

T.K. Όχι. Δεν το πίστευα. Δεν έχω καμία σχέση με το μόντελινγκ, δεν μπορώ να στηθώ. Στη Martini έψαχναν κάτι άλλο και όχι αποκλειστικά μοντέλα. Εγώ είμαι ηθοποιός. Είναι πολύ διαφορετικό το μόντελινγκ. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε καλλιστεία, δεν με εκφράζει.

-Ποιες είναι οι «δοκιμασίες» που περάσατε όταν σας διάλεξαν;

Τ.Κ. Ήταν 3 δοκιμασιες, μια υποκριτικής, μια πασαρέλα με δικά μας ρούχα και styling και στην τελευταία έπρεπε να κάνω αφενός το φωτογράφο και αφετέρου το μοντέλο. Αυτή ήταν και η πιο δύσκολη δοκιμασία. Η δική μου φωτογράφηση είχε πολύ δύσκολο concept.

-Τι δε θα έκανες με τίποτα αν στο ζητούσαν; Μια γυμνή φωτογράφηση ας πούμε;

Τ.Κ. Δε θα το έκανα με τίποτα. Ήξερα βέβαια ότι δεν είναι αυτό το concept του διαγωνισμού αλλιώς δεν θα συμμετείχα. Επίσης δεν θα δεχόμουν να συμμετέχω αν καταλάβαινα ότι είναι ριάλιτι και μας παρακολουθούν κάμερες 24 ώρες το 24ωρο.

-Ανταγωνισμός υπήρχε;

Τ.Κ. Γενιά είχαμε καλές σχέσεις με τα κορίτσια. Η Ρωσίδα δεν ήταν πολύ φιλική και θα έλεγα λιγο «επιθετική» αλλά εγώ δεν έδινα σημασία.

-Καριέρα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Τ.Κ. Αν μπορούσα και σήμερα θα ήθελα να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Να γίνει μια μεγάλη παραγωγή. Αγαπώ την Ελλάδα και λατρεύω την Αθήνα και ας τη βρίζουν πολλοί.

-Αν κερδίσεις στον διαγωνισμό πώς θα βοηθηθεί η Ελλάδα

Τ.Κ. Θα ειναι πολύ σημαντική η νίκη μου. Θα έχω ένα όνομα για να μπορω να προσελκύσω κόσμο, παραγωγούς. Να γίνει μια ταινία στην Ελλάδα. Με νύχια και με δόντια καταφέρνουν να κάνουν οι παραγωγοί μια ταινία στην Ελλάδα. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Θα μιλήσω με κόσμο στο εξωτερικό για να γίνουν πράγματα στη χώρα μας.

-Αν κερδίσεις τι θα αλλάξει για σένα.

Τ.Κ. Σαν Τέτη τίποτα. Αλλά θα κερδίσω πολλές ευκαιρίες. Θα έχω ένα δυνατό χαρτί να συμμετέχω σε μεγάλες δουλειές. Φυσικά θα διαθέσω ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ξέρω ακόμα πού αλλά θα διαθέσω.

-Πες μας 3 λόγους για να σε ψηφίσουν οι Έλληνες.

Τ.Κ. Αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια και καλό κάρμα. Ένα κλικ είναι!

Ψηφίστε Ελλάδα

Το newsbomb.gr αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διαδώσει τον διαγωνισμό και να στείλει την Ελλάδα στην κορυφή!

Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι την Κυριακή.

Η διαφορά της Τέτης Καλαφάτη από την Λιθουανο-σκοπιανή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση (χάρη στις ψήφους Σκοπιανών και Τούρκων) είναι μόλις 7.500 ψήφοι.

Μην το αφήσετε για αργότερα. Ψηφίστε τη τώρα.

Κάντε το τώρα, με τα εξής απλά βήματα:

  1. Αρχικά φροντίστε να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο facebook.
  2. Πηγαίνετε στη σελίδα της Martini της οποίας το link είναι το εξής:https://www.facebook.com/martini?sk=app_314018985345019. Ή πατήστε απλώς εδώ για να πάτε αυτόματα
  3. Στην οθόνη σας εμφανίζεται ο διαγωνισμός της Martini. Εάν σας εμφανιστεί ένα μήνυμα με την επιλογή Go to App (όπως θα δείτε παρακάτω) πατήστε το για να προχωρήσετε. Κατεβαίνοντας με το ποντίκι σας προς τα κάτω θα δείτε δεξιά τις υποψήφιες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Τέτη Καλαφάτη και στην πέμπτη η Χριστιάνα Μούση.
  4. Πατήστε στην επιλογή με τα κόκκινα γράμματα που λέει «ΨΗΦΙΣΕ», μία από τις δύο Ελληνίδες.


    Πηγή: newsbomb.gr
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved