Λευτέρης Πανταζής: «Επί ένα δίμηνο δεν μίλαγα με την κόρη μου…»

Συγκινημένος και δικαιωμένος από την πορεία της 21 χρονών κόρης του Κωνσταντίνας Πανταζή ο αγαπημένος ερμηνευτής, Λευτέρης Πανταζής μιλά αποκλειστικά στο mothersblog.gr για την ομορφιά του να είσαι πατέρας, τις γλυκές αλλά και τις δύσκολες κοινές τους στιγμές!

Λευτέρης Πανταζής: «Επί ένα δίμηνο δεν μίλαγα με την κόρη μου…»

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Όταν έμαθα ότι η Ζώζα (σ.σ. Μεταξά) ήταν έγκυος...

«Αρχικώς δεν το γνώριζα. Συναντηθήκαμε και με ενημέρωσε ότι είχε καθυστέρηση και ήταν έγκυος. Δεν τα έχασα. Ήταν σα να το περίμενα. Με είχε πιάσει μία τρέλα εκείνο τον καιρό και σκεφτόμουν πολύ έντονα να κάνω ένα παιδί. Βέβαια δεν γνωριζόμασταν και πολύ καλά με τη Ζώζα. Της είπα τότε «Επειδή δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο καλά δεν είμαι έτοιμος να παντρευτώ. Αν κρατήσεις όμως το παιδί θα το αναγνωρίσω και θα του δώσω το όνομα μου». Ήταν γροθιά στο μαχαίρι αυτό που έκανα γιατί συνέβη σε μία περίοδο που ήμουν πολύ ψηλά επαγγελματικά. Μόλις είχα κυκλοφορήσει την «Ταραχή» και γινόταν χαμός από ουρές στο Διογένη που τραγουδούσαμε με τη Βίσση.»

-Η πρώτη φορά που κράτησα τη Κωνσταντίνα αγκαλιά...

«Λίγο πριν γεννηθεί η Κωνσταντίνα τραγουδούσα. Ήρθε στο κόσμο στις εννέα το πρωί. Με το που τέλειωσα το πρόγραμμα πήγα κατευθείαν στο μαιευτήριο. Ήμουν από πάνω της στην γέννηση της...Με του που...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Λ. Πανταζή στο mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved