H Έλλη Κοκκίνου παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί

και πως δεν ήταν ξαφνικό το διαζύγιο της. Ερωτεύτηκε ένα νεότερο άντρα, χαμογελά για το μέλλον και τα λέει όλα στο Queen.gr

H Έλλη Κοκκίνου παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί

«Όσο ζω μαθαίνω» μας είπε η Έλλη Κοκκίνου λίγα λεπτά πριν κάνουμε την συνέντευξή μας σε καφέ στην Βούλα. Ξεκινώντας έτσι την κουβέντα μας κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να πει πολλά. Της ασκήθηκε έντονη κριτική με την σχέση που έχει εδώ και λίγους μήνες με τον καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Μπόγρη. Επαγγελματικά και προσωπικά βιώνει μία περίοδο που νιώθει γεμάτη. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και νέο κομμάτι που έχει μεγάλη επιτυχία και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εκτός από τη μουσική, φέτος μπορούμε όλοι να τη δούμε και στη θέση του κριτή στο μουσικό παιχνίδι στον Alpha, Greek Idol. Μετά το διαζύγιό της αφοσιώθηκε στον γιο της που είναι ο λόγος ύπαρξης της.

Τελικά Έλλη εσένα ποιος είναι ο ρόλος που ταιριάζει στην ζωή σου. Αυτός της μητέρας, της συζύγου ή της συντρόφου;
Ο συνδυασμός της μαμάς, της γυναίκας και της κάθε έκφρασης που βιώνω μέσα από αυτά.

Αυτή την περίοδο νιώθεις γεμάτη στην σχέση που όλοι γνωρίζουν ότι έχεις με νεαρό αθλητή;
Έχω πράγματα που με προβληματίζουν και με κάνουν να διστάζω στην καθημερινότητά μου. Αλλά είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη με ότι βιώνω.

Έχεις απελευθερωθεί με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει όπως παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Κρυφτό δεν παίζεις με τους φωτογράφους, πλέον, να φανταστώ;
Είμαι στα όρια. Έχω ένα παιδί και κάποια στιγμή μπορεί να διαβάσει και να ακούσει κάτι και αυτό μπορεί να λειτουργήσει μειονεκτικά. Είμαι αυθόρμητη και όταν είμαι καλά, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Δεν θέλω να βγω να ζητωκραυγάσω, αλλά όταν νιώσει κάποιος απλά ότι περνάει το στάδιο της προσαρμογής και ότι δένει με τον άνθρωπο που είναι, λέει ότι είναι καλά για όσο διάστημα πάει και το ζει όσο περισσότερο μπορεί. Εδώ παντρεύεσαι και δε ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, με την ζωή μου και δεν θίγω κανέναν και βέβαια, ούτε το παιδί μου.

Στο μέλλον σκέφτεσαι να κάνεις δεύτερο γάμο;

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο www.queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved