Στρατηγική συμμαχία της DPG Digital Media και της Weekly Finance

Η DPG Digital Media, και η Weekly Finance προχώρησαν σε στρατηγική συμμαχία, για την από κοινού εκμετάλλευση του Fpress.gr. Το Fpress.gr ασχολείται με ότι κινείται γύρω από τα οικονομικά, τις τράπεζες, τη φορολογία, την εργασία, την ασφάλιση και τις επενδύσεις και φέρει την υπογραφή του Νίκου Σαμοΐλη.

Στρατηγική συμμαχία της DPG Digital Media και της Weekly Finance

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του είναι ότι αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τον κάθε πολίτη που ζει, εργάζεται και φορολογείται στην Ελλάδα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα οικονομικά portals δεν επαναπαύεται απλά στο να μεταφέρει την είδηση για ένα υπουργείο ή μια τράπεζα, αλλά πηγαίνει την είδηση ένα βήμα παραπάνω εξηγώντας τι σημαίνει αυτή η είδηση στην τσέπη του επισκέπτη.

Το Fpress.gr προσφέρει στους επισκέπτες και εξειδικευμένα εργαλεία όπως:, online υπολογισμός προστίμου για αυθαίρετο, κόστος ενεργειακού πιστοποιητικού για κτίρια, φθηνότερη βενζίνη και πετρέλαιο ανά περιοχή και υπολογισμός δόσης στεγαστικού δανείου.

Το Fpress.gr μέσα σε 8 μήνες διαδικτυακής ζωής σημειώνει 165.954 μοναδικούς επισκέπτες, 1.426.215 προβολές σελίδων και 263.757 επισκέψεις με μέσο όρο παραμονής στο portal ανά επισκέπτη περισσότερα από 11 λεπτά (Google Analytics, Ιούνιος 2012).

Fpress.gr: Ο προσωπικός σας… «Σύμβουλος»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved