Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 26' 36" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 19' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 41' 47" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 42' 35" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 41' 07" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 58' 15" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 53' 34" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 48' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 09' 14" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 24" ΚΡΙΟΣ R

Προσωπικές αστρολογικές αναλύσεις στο eshop του Astrology.gr!

Έχει περάσει σχεδόν ένα χρόνος από την λειτουργία του e-shop στον ιστότοπό μας και οι φίλοι μας εξακολουθούν να μας τιμούν και να προτιμούν τις μοναδικές Αστρολογικές Αναλύσεις του astrology.gr!

Προσωπικές αστρολογικές αναλύσεις στο eshop του Astrology.gr!

Για πολλούς συνδρομητές μας, οι αστρολογικές μας αναλύσεις του AstroShop αποτελούν τον προθάλαμο πριν την πύλη, που οδηγεί στο το απέραντο πεδίο της αστρολογικής γνώσης!

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μικρά βιβλία, που περιέχουν προσωπικές αναλύσεις – αναφέρονται δηλαδή ΜΟΝΟ σε εκείνον που παράγγειλε την ανάλυση.

Εννοείται, βέβαια, ότι μπορεί κάποιος αν θέλει να παραγγείλει και την ανάλυση κάποιου φίλου του, συγγενή, συντρόφου κ.λπ. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο δώρο σε όποιον αγαπά την αστρολογία και στέκεται με ανοικτό μυαλό απέναντι της!

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι αστρολογικές αναλύσεις του astrology.gr, έχουν ποιότητα, αισθητική, δυνατό περιεχόμενο και ακρίβεια σε εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς μας αναγνώστες για τη μεγάλη τους ανταπόκριση σε αυτήν την προσπάθειά μας και να τους διαβεβαιώσουμε για τη διαρκή μας προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι.

Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (!), υπενθυμίζουμε εδώ, τι ακριβώς υπάρχει για σας στο e-shop του astrology.gr.                    

syn Ανάλυση σχέσης (σελίδες 25-30)

Τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία της σχέσης με τον/την σύντροφό σας. Και για τους ελεύθερους; Καλοκαιράκι έχουμε, που ξέρετε;

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Υπάρχει μέλλον στη σχέση σας;

Καλοκαιρινός έρωτας στον ορίζοντα;

Τότε είναι σίγουρο ότι πρέπει να ρίξετε μια ματιά εδώ!                                                                                                                        

 

pro Προσωπική Πρόβλεψη 1 έτους (σελίδες 25-30)

Πρόβλεψη 12 μηνών για όλους τους τομείς της ζωής σας

Η μέθοδος των διελεύσεων χρησιμοποιείται εδώ, για να υποδείξει τις ημερομηνίες, που θα λάβουν χώρα τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα για την επόμενη χρονιά. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας: τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές κ.λπ.

Εκτός από τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες, περιέχεται ένα σπάνιο κείμενο στο οποίο περιέχεται μια ανάλυση του ωροσκοπίου σας.

Θέλετε να μάθετε τι έχει γραφτεί στους ουρανούς για σας; Πατήστε εδώ!                                                                                                                              

 

karΚαρμική ερμηνεία ωροσκοπίου (σελίδες 15-20)

Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την προσωπική και ψυχική σας εξέλιξη;

- Γιατί έχω Ήλιο στον Κριό και όχι στον Λέοντα; Γιατί έπρεπε ο Άρης μου να βρίσκεται στον Καρκίνο, τη στιγμή που γεννήθηκα;

- Διότι ο Ήλιος και Άρης, αλλά και όλοι οι πλανήτες που κάνουν... σβούρες γύρω από τη Γη, είναι οι Καρμικοί μας Δάσκαλοι και θέλουν κάτι να μας πουν.

Εμείς θέλουμε να το ακούσουμε;

 Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν και τους πλανήτες είναι αυτό που σας φοβίζει και σας γοητεύει ταυτόχρονα, γίνεται ένα μαζί τους, εξοικοιωθείτε με την ενέργεια τους, διαβάζοντας το δικό σας καρμικό ωροσκόπιο εδώ!                                                                                                          

 

genΑνάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου (σελίδες 45-60)

Χαρακτήρας, προσωπικότητα και τάσεις ζωής

Όσοι αγαπούν την αστρολογία, αναρωτιούνται λίγο-πολύ για το ρόλο των πλανητών και για τις αιτίες και τα αποτελέσματα των πραγμάτων.

Έχετε απορίες για εσάς, τους συγγενείς, τους φίλους σας; Μήπως διλήμματα για το τι πραγματικά σας ταιριάζει και τι δε θέλετε με τίποτα;

Μπορείτε να λύσετε αυτές και άπειρες άλλες απορίες σας με την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας που καλύπτει τους τομείς της ζωής σας, τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας.

Για να πάρετε απάντηση σε όλα τα παραπάνω και σε πολύ περισσότερα πατήστε εδώ!                                                                                                

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved