Τι σημαίνει η πρωτιά του Newsbomb.gr

Τα στοιχεία της «Nielsen» επιβεβαιώνουν τη συνέπεια και την αναγνώριση του δημοσιογραφικού έργου από το Newsbomb.gr

Παπασταύρου Λίντα
Τι σημαίνει η πρωτιά του Newsbomb.gr

Μια μεγάλη κατάκτηση και συνάμα αναγνώριση του δημοσιογραφικού έργου που παράγεται στο Newsbomb.gr επιτεύχθηκε χθες. Βρισκόμαστε πλέον στην κορυφή! Είμαστε πρώτοι, καμαρώνουμε και στέλνουμε μήνυμα σε όσους δείχνουν φθόνο: Το ρεπορτάζ είναι εδώ.

Η τέχνη της δημοσιογραφίας δεν είναι copy-paste και αναπαραγωγή φημών. Είναι ειδήσεις. Είναι ρεπορτάζ. Είναι ενημέρωση για να μαθαίνεις ό,τι σκάει. Όλα τα άλλα περιττεύουν.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν άλλαξε η εμφάνιση και το ύφος του Newsbomb.gr σας είπαμε ότι ήρθε ανανεωμένο και πιο άγριο. Αυτή ήταν μια δέσμευση απέναντι στους αναγνώστες μας, για την οποία αγωνιζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς με φιλότιμο και πολλή δουλειά 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Σας το αποδεικνύουμε και το αναγνωρίζετε.

Αυτό το καθημερινό στοίχημα επιβεβαιώθηκε με πρωτοποριακές πρωτοβουλίες όπως η οργάνωση και η μετάδοση καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών, η άμεση αντίδραση με λεπτό προς λεπτό ενημέρωση σε κάθε μεγάλο γεγονός, με απευθείας μεταδόσεις σημαντικών γεγονότων και φυσικά με το εκλογικό ιστολόγιο που δημιουργήθηκε στο πρότυπο διεθνών Μέσων.

Σαν ανταμοιβή αυτού του έργου που παράγει η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr σε συνεργασία με το διοικητικό και το τεχνικό επιτελείο είναι τα χθεσινά αποτελέσματα. Είμαστε η πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα με 211.590 μοναδικούς επισκέπτες.

Στοιχεία Κυριακής 6 Μαΐου

Ιδού τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων «Nielsen»:

Newsbomb.gr 211.590

■Newsit.gr 188.075

■News247.gr 178.766

■Newsbeast.gr 176.413


Και δεν σταματάμε εκεί. Βάσει των στοιχείων της ίδιας εταιρείας, κατά την κρίσιμη εβδομάδα από 1 έως 6 Μαΐου, το Newsbomb.gr κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων που ήθελαν να ενημερωθούν νηφάλια, έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Στοιχεία εβδομάδας

Τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα και αφορούν σε μοναδικούς επισκέπτες:

■Newsbomb.gr 605.404

■Newsit.gr 589.702

■News247.gr 570.310

■Newsbeast.gr 496.479

Αυτό το στοιχείο επιβεβαιώνει ότι η χθεσινή πρωτιά δεν ήταν τυχαία και δεν ήταν συγκυριακή. Αποτελεί την αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να σας ενημερώνουμε με σοβαρότητα και συνέπεια. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται αργά και σταθερά ημέρα με την ημέρα. Είναι υποχρέωσή μας πλέον να τιμούμε σε κάθε στιγμή αυτήν την εμπιστοσύνη με τον καλύτερο εαυτό μας, πέρα από στερεότυπα και νοοτροπίες άλλων εποχών. Μαζί, το Newsbomb.gr και οι αναγνώστες μας, θα αλλάξουμε τα πράγματα κι όπως λέμε στην εκπομπή «Αποκαλύπτω»: «Πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή με σχόλια, υποδείξεις, επισκέψεις και κυρίως με την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλετε.

Για να μην σε πιάνουν ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, κάνε κλικ μόνο στο Newsbomb.gr.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved