Το Newsbomb.gr και πάλι πρωτοπορεί στο χώρο της web tv.

Από τις 2 Απριλίου και κάθε βράδυ στις 21:00’ ο Κώστας Χαρδαβέλλας έρχεται ΖΩΝΤΑΝΑ στο κοινό και λέει: «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ»

Παπασταύρου Λίντα
Το Newsbomb.gr και πάλι πρωτοπορεί στο χώρο της web tv.

Φωτίζει πτυχές της επικαιρότητας, αναδεικνύει όσα θέματα περνούν στα ψιλά και δεν διστάζει να κάνει σκληρές ερωτήσεις σε πολιτικούς, καθηγητές, επιχειρηματίες και παράγοντες που έρχονται στο στούντιο.

Ήδη το κοινό αγκάλιασε το πρώτο εγχείρημα μετάδοσης εκπομπών από τη διαδικτυακή τηλεόραση. Ανταποκρίθηκε στην έρευνα για τους Λαθρομετανάστες, την τιμωρία των ενόχων, το δίλημμα για δραχμή ή ευρώ. Για πρώτη φορά στα ΜΜΕ οι θεατές συμμετέχουν ζωντανά και διαδραστικά σε μια εκπομπή, διάρκειας 90’ λεπτών.

Με συνδέσεις μέσω Skype από κάθε σημείο της γης γίνονται συνδέσεις ώστε ο πολίτης να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα των γεγονότων.

Συμπαρουσιάζει ο Χάρης Λαζαρόπουλος ο οποίος επικοινωνεί ζωντανά με το κοινό μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αξιολογεί sms και ηλεκτρονικά μηνύματα ενώ μεταφέρει τον παλμό της κοινής γνώμης.

Ήδη έχουν συμμετάσχει στην εκπομπή υπουργοί, πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων, παράγοντες της πολιτικής και ακαδημαϊκής ζωής.

Εκτός από τη ζωντανή μετάδοση, ένα επιτελείο συντακτών κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταδίδει τις ειδήσεις που βγαίνουν μέσω της ιστοσελίδας, του Facebook και του Twitter. Μετά την εκπομπή γίνεται πλήρης ανάλυση, καθώς και αξιολόγηση των σημαντικότερων στιγμών με κείμενα και βίντεο.

Στη συνέχεια, οι εκπομπές αναρτώνται σε ειδική κατηγορία μέσα στη Web TV του Newsbomb.gr.

Οι εκπομπές θα συνεχιστούν ως τα μέσα Μαΐου με δυνατά πάνελ, συνταρακτικές αποκαλύψεις, καυτή επικαιρότητα κι ένα μήνυμα: «Πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας, σε μια χώρα που το έχει ανάγκη».

«ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» καθημερινά, στις 21.00’ στο ανανεωμένο και πιο… άγριο Newsbomb.gr.

Newsbomb.gr : Για να γνωρίζετε αμέσως ό,τι σκάει!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved