Το Astrology.gr, το πληρέστερο αστρολογικό portal ανανεώθηκε!

Το Astrology.gr έρχεται με νέα εμφάνιση, ανανεωμένο και φρέσκο περιβάλλον να γίνει ο απόλυτος ζωδιακός σύμβουλος.

Παπασταύρου Λίντα
Το Astrology.gr, το πληρέστερο αστρολογικό portal ανανεώθηκε!

Το καινούριο νεανικό design είναι πιο φιλικό στον χρήστη προσφέροντας μοντέρνο και αναβαθμισμένο περιεχόμενο με τη γνωστή ποιότητα που προσφέρει το Astrology.gr από το 2010. Με συνέπεια στο αναγνωστικό κοινό παρέχει up-to-date ενημέρωση με προβλέψεις παραδοσιακής και σύγχρονης αστρολογίας.

Το Astrology.gr υποδέχεται την AstroQueen Bella, ένα καινούριο blog που φέρει την υπογραφή της Μπέλλας Κυδωνάκη. Καθημερινά, η καταξιωμένη αστρολόγος θα αναλύει όψεις και θα δίνει τις δικές της προβλέψεις για τα ζώδια, θα προσφέρει μαθήματα Αστρολογίας για αρχάριους και θα εγκαινιάσει μια νέα θεματική ενότητα με τίτλο Πορεία Προς το Φως...

Στο Astrology.gr ο επισκέπτης έχει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Έρωτας, χρήμα, καριέρα και οικογένεια είναι μερικά από θέματα που αναλύονται καθημερινά σύμφωνα με τις ζωδιακές τάσεις. Καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες και κοσμικές προβλέψεις και αστρολογία για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους.

Από το καινοτόμο και ανανεωμένο E-Shop του Astrology.gr, οι αναγνώστες μπορούν να παραγγείλουν τη δική τους, προσωπική αστρολογική ανάλυση, με την υπογραφή των έγκυρων και έμπειρων συνεργατών του portal, μοναδικά αστρολογικά βιβλία και να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον κλείνοντας ζωντανό, online ραντεβού με τους αστρολόγους του Astrology.gr μέσα από την υπηρεσία «Κλείστε Ραντεβού με τον Αστρολόγο σας».

Μην μετράτε τα άστρα… διαβάστε τα τώρα στο ολοκαίνουριο Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved