Το astrology.gr αποχαιρετά τον πολύτιμο συνεργάτη του, Γιάννη Ριζόπουλο

Με πόνο και θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Ριζόπουλο, έναν από τους στυλοβάτες του site μας και έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που περάσανε ποτέ από τον όμιλο της DPG Digital Media Group of Companies.

Το astrology.gr αποχαιρετά τον πολύτιμο συνεργάτη του, Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Γιάννης Ριζόπουλος «έφυγε» χθες ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν στο απόλυτο πένθος.

Το astrology.gr πενθεί και νιώθει πως έχει χάσει τον «γονιό» του, καθώς το site μας είναι ένα δικό του «παιδί». Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν ένας από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Ήταν μαζί μας από την «γέννησή» του, το 2010, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έδωσε τα πάντα για την ενημέρωση του κοινού. Χάρισε τον καλύτερό του εαυτό, τις ιδέες του, τις γνώσεις του και την αγάπη του και βοήθησε τους αναγνώστες να καταλάβουν και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον «μαγικό» κόσμο της αστρολογίας.

Είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε παντού. Είτε σε ομιλίες του, είτε στο site μας, είτε στην σχολή αστρολογίας όπου και δίδασκε. Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν πρωτοπόρος στην ζωή του και σε ό,τι είχε να κάνει με την αστρολογία. Πάντα οι προβλέψεις του ήταν to the point, έγκυρες και σοβαρές.

63043 1496789993153 2647321 n

Έμεινε πιστός στις αξίες του, ήταν οραματιστής, λάτρευε τη δουλειά του και είχε την δική του ματιά για να βλέπει τα πράγματα. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα ως μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με ιδιαίτερο χιούμορ και οξυδέρκεια. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο ήξερε πώς να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στον χώρο.

Θα μείνει στην μνήμη όλων μας ως ο gentleman της αστρολογίας!

Αντίο Γιάννη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και θα ζεις μέσα από τις αναμνήσεις μας. Ο χώρος της αστρολογίας θα σου είναι πάντα ευγνώμων για όλα όσα έχεις προσφέρει και για τους «νέους δρόμους» που έχεις ανοίξει για όλους τους ανθρώπους που ξεκινάνε τώρα να ασχολούνται με την αστρολογία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved