Τόνος σε κονσέρβα: Συναγερμός για τα επίπεδα υδραργύρου
Ο τόνος σε κονσέρβα περιέχει γενικά χαμηλά επίπεδα υδραργύρου, νέα έρευνα ωστόσο διαπίστωσε αύξηση της εν λόγω νευροτοξίνης σε κάποιες κονσέρβες.
![Τόνος σε κονσέρβα: Συναγερμός για τα επίπεδα υδραργύρου](https://cdn.astmd.gr/img/1190/714/90/2023/02/12/6aebb8ca-tonos-konerva.jpg?t=N5e5cOathMCmywyMstZYaw)
Σύμφωνα με το CBS News, οι ειδικοί έλεγξαν πέντε δημοφιλείς μάρκες τόνου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr