"Speed Park": Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη στη θρυλική πίστα καρτ!

19.90€ και ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, με 3 δεκάλεπτα οδήγησης στη θρυλική πίστα καρτ Ασπροπύργου, "Speed Park"!

"Speed Park": Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη στη θρυλική πίστα καρτ!
Ταχύτητα, στροφές, φουρκέτες, προσπεράσματα, αδρεναλίνη!

Αν πιστεύετε ότι αυτά μπορούν να τα ζήσουν μόνο οι οδηγοί της Formula 1, τότε κάνετε λάθος!

Εκμεταλλευτείτε την απίθανη προσφορά του Speed Park και ετοιμαστείτε να ζήσετε την "ταχύτερη" εμπειρία με 3 δεκάλεπτα οδήγησης και 1 αναψυκτικό "Λουξ" 330ml.

Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης και καταγραφής αποτελεσμάτων για όσους το επιθυμούν.


SPEED PARK

Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 από τον κ. Φαμπιάτο Παναγιώτη, θρύλο- οδηγό εκείνης της εποχής & λάτρη του καρτ, και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική. Με βαριά ιστορία, αμέτρητους αγώνες, μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις να συνοδεύουν χιλιάδες οδηγούς.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο για την πίστα η ριζική ανανέωση της ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά τεχνική αλλά και δύσκολη χάραξη σοφά επιλεγμένη από τον κ. Φαμπιάτο, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.

Η προσφορά λήγει στις 16/4/2012 (23.59). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας από τις 22/04/2012 μέχρι και τις 12/06/2012.

Διαβάστε περισσότερα και επωφεληθείτε από την μοναδική αυτή ευκαιρία στο Socialdeal.gr.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved