Υπάρχει μια υπηρεσία του Viber που ίσως δεν χρησιμοποιείτε, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Οι διεθνείς κλήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα και ένα μαρτύριο τηλεφωνικών λογαριασμών. Το Viber Out είναι εδώ για να παρέχει υψηλής ποιότητας και προσιτές κλήσεις στο εξωτερικό για την εορταστική περίοδο που πλησιάζει -και όχι μόνο.

Υπάρχει μια υπηρεσία του Viber που ίσως δεν χρησιμοποιείτε, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Καθώς επενδύει στη συνεχή βελτίωση των βασικών χαρακτηριστικών της, η Rakuten Viber, μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, πάντα προσπαθεί να προσφέρει νέες πολύτιμες υπηρεσίες και ελκυστικές προσφορές στους χρήστες του. Το Viber, που κάποτε ξεκίνησε ως εφαρμογή κλήσεων, είναι πλέον μια υπερεφαρμογή, που έχει μεν την ανταλλαγή μηνυμάτων στον πυρήνα της, αλλά προσφέρει και μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που ικανοποιούν ποικίλες ανάγκες των χρηστών. Από διαδραστικούς φακούς επαυξημένης πραγματικότητας και διασκεδαστικά αυτοκόλλητα για να εμπλουτίσουν τις συνομιλίες, μέχρι βοηθητικά chatbots και υπηρεσίες πληρωμών που είναι εξαιρετικά βολικά για την καθημερινότητά τους.

Το Viber έχει επίσης την τέλεια λύση για όλους όσοι αγαπούν τα ταξίδια, που κάνουν business σε πολλές αγορές ή που ζουν (ή έχουν συγγενείς) στο εξωτερικό. Καλώς ήρθατε στο Viber Out - μια υπηρεσία αφιερωμένη στην κάλυψη της ανάγκης των χρηστών για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές και ασφαλείς εγχώριες και διεθνείς κλήσεις. Το Viber Out είναι μια υπηρεσία voice-over IP (VoIP) που σας επιτρέπει να καλείτε οποιοδήποτε αριθμό σταθερού και κινητού τηλέφωνο οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα κι αν ο ιδιοκτήτης του δεν χρησιμοποιεί Viber. Η κλήση πραγματοποιείται από το Viber και λαμβάνεται από τον αποδέκτη ως κανονική τηλεφωνική κλήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε μια πίστωση pay-as-you-go ή ένα πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρει ποικιλία επιλογών κλήσεων και, τέλος, να εξασφαλίσετε μια σταθερή σύνδεση στο Internet.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα ελληνικής καταγωγής που ζουν εκτός των ελληνικών συνόρων, διασκορπισμένα σε περίπου 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι Έλληνες όχι μόνο θέλουν να μένουν σε επικοινωνία με τους αγαπημένους τους που βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά επίσης απολαμβάνουν να ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς κατά την περίοδο των Γιορτών. Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του Viber, οι χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν το Viber Out περισσότερο στις διακοπές τους και στις αργίες ενώ προτιμούν να αποκτούν το πρόγραμμα για κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο τούς δίνει τη δυνατότητα να καλούν όλα τα κινητά και σταθερά σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο για 5,99 ευρώ το μήνα -με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Μεταξύ των χωρών στις οποίες οι Έλληνες τηλεφώνησαν περισσότερο τον τελευταίο χρόνο είναι η Αίγυπτος, οι Φιλιππίνες, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες δέχονταν τις περισσότερες κλήσεις από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να σας πείσει πόσο εύκολο είναι να μένετε σε επαφή με τους δικούς σας χωρίς να φορτώσετε επικίνδυνα το μηνιαίο προϋπολογισμό σας, η πρωτοχρονιάτικη προσφορά Viber Out που ξεκινά στις 23 Δεκεμβρίου και ισχύει έως τις 30 Δεκεμβρίου, σας δίνει επιπλέον λεπτά δωρεάν κάθε φορά που προσθέτετε μονάδες σ το υπόλοιπό σας, ώστε να μπορέσετε να στείλετε τις ευχές σας για το νέο έτος και να διατηρήσετε επαφή μαζί τους όπου κι αν βρίσκονται. Με το Viber Out μειώνετε την απόσταση με τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αφού σας παρέχει αξιόπιστες και προσιτές υπηρεσίες διεθνών κλήσεων, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://account.viber.com/en/.

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή πού βρίσκονται. Οι χρήστες μας σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες όπως οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, βιντεοκλήσεις, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Η Rakuten Viber είναι μέλος της Rakuten Inc., παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Αποτελεί την επίσημη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων των Golden State Warriors.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved