Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανοίγει τους «φακέλους της οργής»

 

Τη Δευτέρα στις 21.30 στον «αέρα» η τηλεόραση του Newsbomb.gr Ερωτήσεις του κοινού live στους πολιτικούς

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανοίγει τους «φακέλους της οργής»

Ποιοι πρόδωσαν, ξεπούλησαν, πτώχευσαν την Ελλάδα και γιατί; Ποιος ευθύνεται για τη δυστυχία εκατομμυρίων Ελλήνων; Ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών; Πώς θα βρουν δουλειά οι άνεργοι και πώς θα αποκατασταθούν οι τεράστιες κοινωνικές αδικίες που έχουν γίνει σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα;

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας και οι συνεργάτες του από το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου στις 21.30 και κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή 21.30- 23.00 στη διαδικτυακή τηλεόραση του Newsbomb.gr ανοίγουν τους «φακέλους της οργής και της απαξίωσης των Ελλήνων, μέσα από την εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ».

Υπουργοί, βουλευτές, υποψήφιοι, κρατικοί και κοινωνικοί παράγοντες, καλούνταινα πάρουν θέση σε θέματα που «πονάνε» όλους τους Έλληνες και να δεσμευτούν για τις μετεκλογικές τους κινήσεις.

Χωρίς πολιτικές και προσωπικές δεσμεύσεις, χωρίς «δουλείες» και «αιχμαλωσίες», χωρίς διαπλοκή με την εξουσία, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο διευθυντής του Newsbomb.gr Χάρης Λαζαρόπουλος, θα ρίξουν φως στο τι έγινε μέχρι σήμερα και τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Η εκπομπή αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη δική σας συμμετοχή. Περιμένουμε τις παρεμβάσεις, ερωτήσεις και καταγγελίες σας ή ακόμη και τη συμμετοχή σας μέσω skype στο info@newsbomb.dpg.gr ή στο τηλέφωνο 210 3503140 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Πηγή: newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved