Νέα Δροσερή Γεύση από Φρούτα του Δάσους με Νότες Μέντας από το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu, η Νο.1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών στην κατηγορία του συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των γεύσεών του, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή για τους λάτρεις των δροσερών γεύσεων.

Νέα Δροσερή Γεύση από Φρούτα του Δάσους με Νότες Μέντας από το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu!

Συγκεκριμένα, η γκάμα Blue Ice που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε 0% και 0.8% νικοτίνη, διευρύνεται με το Νέο Blue Ice 1.6% για μια δροσερή και ταυτόχρονα έντονη γευστική εμπειρία με γεύση από φρούτα του δάσους και νότες μέντας!

Απλό και εύκολο στη χρήση

Οι κάψουλες του myblu™ μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα με μία μόνο κίνηση (Click & Go), ενώ η χρήση της συσκευής myblu™ γίνεται χωρίς κουμπιά ή πολύπλοκες ρυθμίσεις. Διαθέτει επίσης γρήγορη φόρτιση σε μόλις 30’ που διαρκεί για μια ολόκληρη μέρα χρήσης από έναν μέσο ατμιστή.

Ποιότητα & Ασφάλεια

Όλες οι γεύσεις του myblu™ υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, η νέα αναβαθμισμένη συσκευασία γεύσεων του myblu™ «Σφραγίζει την Εγγύηση Ποιότητας» παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συμφέρουσα Επιλογή

Κάθε πακέτο γεύσεων myblu™ κοστίζει 6€ και εμπεριέχει 2 κάψουλες οι οποίες ισοδυναμούν σε αριθμό εισπνοών περίπου με 2 πακέτα 20 τσιγάρων!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών bluCARE, Δευτέρα – Σάββατο, 9:00 – 21:00, στο 00800126047 από σταθερό χωρίς χρέωση και στο 2111065000 από κινητό.

H Imperial Tobacco Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, της τέταρτης μεγαλύτερης εταιρίας προϊόντων καπνού στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια, διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών και απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Η Αθήνα αποτελεί το κέντρο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη, έχοντας στη διοικητική της αρμοδιότητα 13 χώρες με πλέον σημαντικές την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και βέβαια την Ελλάδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved