Ο Music 89,2 επιστρέφει ανανεωμένος. Αυτό είναι το νέο του πρόγραμμα

Ο πιο ανατρεπτικός ραδιοφωνικός σταθμός είναι για ακόμα χρονιά «Ποοολύ Μπροστά» σε όλα του!

Ο Music 89,2 επιστρέφει ανανεωμένος. Αυτό είναι το νέο του πρόγραμμα

Ηο Ηο Ηο…!

Ο Music 89,2 επιστρέφει ανανεωμένος και…στολισμένος, αφού φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα απ’ ότι τα περιμέναμε! Λογικό, αφού είναι «Ποοολύ μπροστά»! Όταν οι άλλοι τρώνε λουκουμάδες στην παραλία…εμείς τρώμε ήδη μελομακάρονα! Όταν οι άλλοι κρεμάνε τα μαγιό τους στις απλώστρες εμείς τα κρεμάμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όταν οι άλλοι γυρίζουν από διακοπές…εμείς ξεκινάμε διακοπές, Χριστουγεννιάτικες. Γιατί ό,τι ζούμε στον Music τώρα…οι άλλοι θα το ζήσουν μήνες αργότερα.

Και φέτος, λοιπόν, ο Music 89,2 είναι «Ποοολύ Μπροστά» γιατί παίζει πρώτος τα καλύτερα ξένα hits, έχει διαγωνισμούς με huge δώρα, διοργανώνει άχαστα events, φιλοξενεί τα πιο δυνατά dj set από τους κορυφαίους Έλληνες djs και φυσικά γιατί εδώ βρίσκεται η πιο ανατρεπτική ραδιοφωνική παρέα.






07:00 – 10:00 | Τα Κουνάβια

Το Πρωινό του Music επιστρέφει, πιο μιζερομίζερο από ποτέ. Μπορεί να ζέχνει από κουναβίλα όμως τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης κι εμείς τα χάλια τους πρέπει να τα αγκαλιάσουμε. Φάνης Λαμπρόπουλος, Ελένη Βουλγαράκη και Δημήτρης Μπουμπουλίνης, είναι η ομάδα που λατρεύεις να σιχαίνεσαι να ακούς!

10:00 – 13:00 | Music booth

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα είναι πολύ πιθανό να σου μάθει πως θα χάσεις γρήγορα τα κιλά των εορτών…όμως στην εκπομπή της θα βρεις περισσότερα πράγματα και από τον σάκο του Άγιου Βασίλη.

13:00 – 16:00 Lauras Corner

H Λάουρα Νάργες κάθε Χριστούγεννα γίνεται παιδί…φέτος όμως στο σπίτι της θα βρίσκεται κι ένα ακόμα παιδί. Πιο γλυκιά κι από μελομακάρονο, η εκπομπή της είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις χαλαρά το μεσημέρι σου.

16:00– 18:00 | Maggies Touch

H one & only Μάγκι Χαραλαμπίδου ήταν ανέκαθεν «ποοολύ μπροστά». Φέτος, κάθε μέρα μαζί της θα είναι σαν ρεβεγιόν με πριόνια και τα μεγαλύτερα hits.

18:00 – 21:00 | Star Honey

Το αστέρι των Χριστουγέννων, η Αστερόπη Χαϊνά. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι τη Λαπωνία για να περάσετε καλά. Απλά χαθείτε κάθε απόγευμα στον ραδιοφωνικό κόσμο της Αστερόπης.

21:00 – 00:00 | Χ Machina

Η κορυφαία DJ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Ξένια Γκάλη ξέρει τον τρόπο να φτιάχνει και φέτος τα πιο ξεχωριστά βράδια στον Music, με τις μουσικές επιλογές της. Ανάψτε το τζάκι & enjoy!

Sunday 16:00-19:00 | Big Top 40

Ο σκανταλιάρης του σαββατοκύριακου είναι ο Γιάννης Γιαννούσης. Κάθε Κυριακή παρουσιάζει τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της εβδομάδας σ’ ένα χορταστικό τρίωρο, όπου τα ακούμε ΟΛΑ!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved