Ταρό για όλους: Επανακυκλοφορεί

Ένα πολύ ωραίο δώρο για τις γιορτές του Πάσχα
Παπασταύρου Λίντα
Ταρό για όλους: Επανακυκλοφορεί

Το βιβλίο "Ταρό για όλους", της συγγραφέως Νίας Θεοφανίδου, επανακυκλοφορεί και διανέμεται εκ νέου σε πανελλαδική κλίμακα.

Το έργο, που εκδόθηκε πριν μερικούς μήνες, από τις εκδόσεις ΕΡΕΧΘΗΙΔΑ είναι ένας συνδυασμός βιβλίου-καρτών και ταμπλό ριξίματος, όλα μαζί σε πολυτελέστατη συσκευασία.

Το βιβλίο έχει μέχρι στιγμής αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό και η επιτυχημένη πορεία του οδήγησε τις εκδόσεις Ερεχθηίδα, στην επανακυκλοφορία και τη διανομή του σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της χώρας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα ενθουσιάσει όποιον το αποκτήσει και θα το συστήσει ανεπιφύλακτα σε φίλους και γνωστούς. Και βέβαια, είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τις γιορτές του Πάσχα που θα ευχαριστήσει όλους τους μεταφυσικά «ψαγμένους» φίλους μας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε "Ταρό για όλους" τρία σε ένα.

Το "Ταρό για όλους" είναι όντως για όλους. Και για τον γνωρίζοντα τα ΠΑΝΤΑ και για τον γνωρίζοντα ΛΙΓΑ και για αυτόν που βρίσκεται στα ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, αλλά και γι' αυτόν που θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά.

Η τέχνη του Ταρό είναι τόσο παλιά όσο οι αρχαίες θρησκείες και φιλοσοφίες, αλλά και τόσο καινούρια όσο το Facebook.

Αποτελεί ένα ακόμα ανεξήγητο μυστήριο για τον άνθρωπο, αλλά συνάμα του δείχνει πεντακάθαρα την πραγματικότητα της ζωής του.


Το βιβλίο "Ταρό για όλους" προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται περισσότερο φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό. Στόχος του είναι όσοι ήδη το γνωρίζουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τις περιγραφές και τις ερμηνείες των καρτών και όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του να το αγαπήσουν και να κατανοήσουν την δύναμη και την λειτουργία του.

Το βιβλίο συνοδεύεται από πρωτότυπες κάρτες πού σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτό, οι οποίες όχι μόνο αποκωδικοποιούν σε βάθος την μυστική γλώσσα των συμβόλων του Ταρό, αλλά το συνδέουν και με την αστρολογία όπου κάθε κάρτα συσχετίζεται με κάποιο από τα τέσσερα στοιχεία, τους πλανήτες και τα ζώδια.


Αφήστε λοιπόν τις κάρτες να σας μιλήσουν και να σας αποκαλύψουν τις ειδικές σημασίες τους και θα δείτε να ανοίγετε μπροστά σας ένας ολόκληρος μαγικός και συναρπαστικός κόσμος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved