Συνταγή για mangomisu από τον Άκη Πετρετζίκη



















Συστατικά



























Για το σιρόπι



200 γρ. χυμό πορτοκαλιού



120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



200 γρ. μάνγκο



40 γρ. ρούμι



ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ



χυμό λάιμ, από 2 λάιμ



1 κ.σ. δυόσμο





Για την κρέμα



250 γρ. τυρί κρέμα



160 γρ. κρέμα καρύδας



ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ



30 γρ. ρούμι



75 γρ. ζάχαρη άχνη



300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη





Για τη σύνθεση



200 γρ. μάνγκο



200 γρ. σαβαγιάρ





Για το σερβίρισμα



φράουλες



φύλλα δυόσμου











































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved