Πάτρα: Το πόρισμα Μπουζιάνη, η διαζεπάμη και οι απαντήσεις για την Τζωρτζίνα

Πάτρα: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Λέων για τις ουσίες που ανιχνεύτηκαν στο άτυχο κορίτσι. Η θέση του διοικητή του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Πάτρα: Το πόρισμα Μπουζιάνη, η διαζεπάμη και οι απαντήσεις για την Τζωρτζίνα

Απαντήσεις για το πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα αλλά και το τι ισχύει με την ουσία διαζεπάμη, αναζητούν οι Αρχές στην υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι», η δημοσιοποίηση της έκθεσης Μπουζιάνη δίνει κάποιες απαντήσεις, όμως, υπάρχουν αρκετά ακόμα σημεία που παραμένουν «θολά».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρέπει να υπάρξει μελέτη των καταθέσεων των γιατρών και των ισχυρισμών της κατηγορουμένης, ώστε να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί στη Τζωρτζίνα. Με την κατάθεση της ιατροδικαστικής έκθεσης της Τζωρτζίνας, γνωρίζουμε το τέλος του κοριτσιού, αλλά έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Η Τζωρτζίνα είχε πλούσιο ιατρικό φάκελο που θα πρέπει να συναξιολογηθεί και να δούμε αν οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης συμβαδίζουν με τα ιατρικά δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved