Σάββατο 7 Μαΐου στο σιντριβάνι του Ζαππείου ο ανοιχτός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής στις 7 Μαΐου 2022 με τη φωταγώγηση του Ζαππείου Μεγάρου σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, πραγματοποιώντας παράλληλα μία «πριγκιπική» στέψη!

Σάββατο 7 Μαΐου στο σιντριβάνι του Ζαππείου ο ανοιχτός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής

Για πρώτη φορά, οι φίλοι του οργανισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την ολοκλήρωση μίας εκπλήρωσης ευχής από το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και να απολαύσουν την μικρή Ειρήνη και τον πρίγκιπά της, Θάνο, σε μία λαμπρή γιορτή.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την πολύτιμη υποστήριξη της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων.

Φορέστε κάτι ΜΠΛΕ και γιορτάστε μαζί μας με την παρουσία σας! Ραντεβού στο σιντριβάνι του Ζαππείου στις 20:00!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr ή τις σελίδες των social media του οργανισμού (@Make-A-Wish Greece).

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής:

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Φέτος, γιορτάζεται η 42η επέτειος από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.

Η εκπλήρωση της ευχής του παιδιού με σοβαρή ασθένεια μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό, αντικαθιστώντας τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά και το άγχος με την ελπίδα. Προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία των παιδιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved