Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τις συνθήκες νοσηλείας της 3χρονης διέταξε το υπουργείο Υγείας

Έρευνα για τις συνθήκες νοσηλείας του τρίχρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης διέταξε το υπουργείο Υγείας.

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τις συνθήκες νοσηλείας της 3χρονης διέταξε το υπουργείο Υγείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία έδειξε πως ο θάνατος του 3χρονου κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή λόγω ανεπάρκειας πολλών ζωτικών οργάνων. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και κυτταρολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Το χρονικό

Η περιπέτεια που κατέληξε σε τραγωδία για το τρίχρονο κοριτσάκι ξεκίνησε τη Μεγάλη Τρίτη, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο. Έπειτα από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα της νόσου «Kawasaki». Μετά τη βιοψία που πραγματοποιήθηκε, αποκλείστηκε τόσο το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας, όσο και εκείνο του long covid, καθώς εντοπίστηκαν αντισώματα στον οργανισμό του.

Με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε διασωληνωμένο το Σάββατο στο Ιπποκράτειο, στις 12 το μεσημέρι, όπου μέσα σε περίπου 2,5 ώρες, κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved