Συνταγή για cannoli (κανόλι) με αναρή από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορία/Γλυκά












Συστατικά



















































Για τη ζύμη



300 αλεύρι γ.ο.χ.



3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική



80-100 ml νερό



2 κ.σ. βούτυρο, φυτικό, σε θερμοκρασία δωματίου



1 αβγό



2 κ.σ. ξίδι



1/2 κ.γ. κοφτό σόδα μαγειρική



1 πρέζα αλάτι



σπορέλαιο, για το τηγάνισμα





Για τη γέμιση



600 γρ. αναρή, ανάλατη, σε θερμοκρασία δωματίου



300 ml κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη



100-150 γρ. ζάχαρη άχνη



2 πρέζες κανέλα



2 κ.σ. ανθόνερο



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας




























































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved