Πώς θα κυλήσει ο καιρός της Μ.Εβδομάδας - Η ανάλυση του μετεωρολόγου Γιαννόπουλου στο Newsbomb.gr

Καιρός: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε βροχερή ωστόσο η Άνοιξη θα επιστρέψει και μάλιστα σύντομα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Πώς θα κυλήσει ο καιρός της Μ.Εβδομάδας - Η ανάλυση του μετεωρολόγου Γιαννόπουλου στο Newsbomb.gr

Με βροχές και αρκετό κρύο ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα σε όλη τη χώρα, ένα καιρικό σκηνικό που δεν θα διατηρηθεί για πολύ ακόμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέλυσε στο Newsbomb.gr τον καιρό της εβδομάδας μέρα με την ημέρα, κάνοντας λόγο για ένα «υπέροχο Πάσχα με εξαιρετικές συνθήκες», ενώ πρόσθεσε πως οι καλοτάξιδες θάλασσες ευνοούν τους εκδρομείς.

«Η αλήθεια είναι πως η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με κρύο και βροχές. Μιλάμε για θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το κανονικό καθώς το θερμόμετρο δείχνει 14 βαθμούς, αρκετά κάτω από το κανονικό. Το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας είναι το κρύο σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν θα ξεπεράσει τους 11. Θα έχουμε και κάποιες βροχές το απόγευμα ωστόσο δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως χιονίζει σε ορεινά σε αρκετά σημεία της χώρας αλλά και στον Παρνασσό», ανέφερε σχετικά με το σκηνικό του καιρού σήμερα ο κύριος Γιαννόπουλος.

Πώς θα κυλήσει όμως η Μεγάλη Εβδομάδας; Ο κύριος Γιαννόπουλος τόνισε πως μέρα με την ημέρα η άνοιξη θα κάνει την επιστροφή της: «Σιγά-σιγά ο καλός καιρός θα επιστρέψει με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 16 στην Αθήνα και στους 14 στη Θεσσαλονίκη την Μεγάλη Τρίτη. Θα υπάρχουν κάποιες τοπικές βροχές ωστόσο ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει. Η βελτίωση θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Τετάρτη, με την θερμοκρασία πλέον να φτάνει τους 19 βαθμούς στην Αθήνα. Ωστόσο, η άνοιξη επιστρέφει την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή με βαθμούς άνω των 20 βαθμών. Θα υπάρξει μια συννεφιά με αφρικανική σκόνη ωστόσο δεν θα δούμε τα φαινόμενα που είδαμε προ ημερών».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved