Γλυκά Νερά: «Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα σε σκοτώσω» - Κατάθεση - φωτιά μάρτυρα στη δίκη

Η κατάθεση και οι διάλογοι στο Δικαστήριο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα σε σκοτώσω» - Κατάθεση - φωτιά μάρτυρα στη δίκη

Ακούγοντας για περίπου 3,5 ώρες τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου να καταθέτει στο δικαστήριο, ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σημείωνε ασταμάτητα προκειμένου να είναι έτοιμος να υποβάλλει ερωτήσεις.

Μάλιστα, η μάρτυρας με την ολοκλήρωση των ερωτήσεων από την έδρα και λίγο πριν αρχίσει η υποβολή ερωτήσεων από τον κατηγορούμενο, κλήθηκε να απαντήσει για τις πρώτες δηλώσεις και καταθέσεις της πριν τη σύλληψη του πιλότου. Όπως είπε, εξακολουθούσε να μιλάει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής της.

«Κλήθηκα να καταθέσω γιατί βρέθηκε μια κάρτα μου στα πράγματα της Κάρολαϊν. Επικοινώνησα με τη δικηγόρο μου και εκείνη μίλησε με το Ανθρωποκτονιών γιατί φοβόμουν ότι αυτός είναι ελεύθερος και δεν ήθελα να καταθέσω. Τους είπα ότι θέλω να κάνουμε μια κατάθεση απλή αλλά μπορώ να κάνω τα πάντα προκειμένου να τους βοηθήσω. Ατύπως κάθισα 3 ώρες και τους είπα τα πάντα» υποστήριξε σχετικά με την πρώτη κατάθεσή της στις αρχές η κ. Μυλωνοπούλου και συνέχισε: «Στις 9 έφυγα από τη ΓΑΔΑ και στις 9:30 δέχομαι τηλεφώνημα από το περιβάλλον του κατηγορούμενου (σ.σ. κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο) και με ρώτησε αν κατέθεσα. Κλείσαμε και ενημέρωσα τον αστυνόμο. Με καθησύχασε ότι ήταν τυχαίο το τηλεφώνημα. Δυο μέρες μετά εγώ και η συνεργάτιδα μου αρχίσαμε να λαμβάνουμε ανώνυμα τηλεφωνήματα με απειλές όπως «αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα σε σκοτώσω».

Η συνεργάτης μου αποχώρησε γιατί φοβόταν να δουλέψει. Όλα έχουν κατατεθεί στις αρχές. Συνέχισα να έχω άριστη σχέση με τον κατηγορούμενο γιατί δεν ήξερα που έχω μπλέξει. Εκείνο το διάστημα βρήκα χαραγμένο το αυτοκίνητο μου από άκρη σε άκρη. Έβαλα ιδιωτική φύλαξη, πέρασα τα πάνδεινα».

Αν και η υπεράσπιση αρχικά είχε αποδεχθεί την κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, τελικά υπέβαλε ένσταση να μην ληφθεί υπόψη με το αιτιολογικό ότι δεν έχει τα απαραίτητα επαγγελματικά κριτήρια για να δηλώνει ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Έπειτα από μια σύντομη διακοπή, ακολούθησε στο ακροατήριο η υποβολή ερωτήσεων από τον ίδιο τον κατηγορούμενο προς τη σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Οι διάλογοι στο Δικαστήρια

Κατηγορούμενος: Ένας άνθρωπος που επιδιώκει να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν αυτές οι συνεδρίες, που επιδιώκει τη συμβουλή, πως είναι δυνατόν εσείς να τον περιγράφετε έναν άνθρωπο που να θέλει να αποκόψει το «θύμα του»; Αυτό δεν είναι μια μεγάλη αντίφαση; Πως το δικαιολογείτε;

Μάρτυρας: Η πρώτη αντίφαση είναι ότι η Καρολάιν είναι νεκρή μέσα σε ένα τάφο και ο κατηγορούμενος είναι νεκρός μπροστά μου.

Πρόεδρος: Αυτό που σας ρωτάει είναι δεν θα αποκάλυπτε το θύμα σε εσάς ότι χειραγωγείτε;

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved