Πάτρα: Στα «ύψη» η τροπονίνη στη Τζωρτζίνα λίγο πριν τον θάνατό της - Το ανατριχιαστικό σενάριο

Κοντά στη λύση του μυστήριου γρίφου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές, με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας να αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Πάτρα: Στα «ύψη» η τροπονίνη στη Τζωρτζίνα λίγο πριν τον θάνατό της - Το ανατριχιαστικό σενάριο

Κορυφώνεται το θρίλερ για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που αναμένονται από μέρα σε μέρα θα δώσουν πολύτιμες απαντήσεις.

Το βάρος της έρευνας, έχει πέσει στη Τζωρτζίνα η οποία πέθανε τελευταία καθώς αυτό που αναζητείται είναι αν δόθηκαν κάποιες φαρμακευτικές ή άλλες ουσίες που να την οδήγησαν στον θάνατο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ερωτήματα γεννά μία άλλη ουσία που εντοπίστηκε σε αιματολογικές εξετάσεις του παιδιού λίγες ώρες πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε αργότερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για την ουσία τροπονίνη. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η τιμή της ουσίας αυτή ήταν πολύ πιο υψηλή από τις προβλεπόμενες φυσιολογικές τιμές.

«Η ουσία τροπονίνη είναι ένα ειδικό καρδιακό ένζυμο που αυξάνεται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ισχαιμίας, δηλαδή απώλειας οξυγόνου από την καρδιά. Προφανώς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί. Αν μιλούσαμε για έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο που είχε αγγεία στεφανιαία που ήταν αποφραγμένα, θα μιλάγαμε για ένα εν εξελίξει έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εάν μιλάμε για αυξημένη τροπονίνη σε έναν ασθενή που έχει πάρα πολύ καλά αγγεία, θα πρέπει να βρούμε το αίτιο», εξήγησε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved