Survivor: Το πάρτι με τους Τούρκους, το «καμάκι» Κατσαούνης και η πρώτη υποψηφιοτητα αποχώρησης

Survivor: Γεμάτο συγκινήσεις, «καυτές» σκηνές, γέλιο, χορό αλλά και ένταση το επεισόδιο της Κυριακής

Survivor: Το πάρτι με τους Τούρκους, το «καμάκι» Κατσαούνης και η πρώτη υποψηφιοτητα αποχώρησης

Από όλα είχε το επεισόδιο της Κυριακής για το Survivor: Από την είσοδο των νέων παιχτών μέχρι το πάρτι με τους Τούρκους και την πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Το επεισόδιο ξεκίνησε «καυτά» με την παραγωγή να μοιράζει αφειδώς πλάνα από τα καλλίγραμμα σώματα των γυναικών του Survivor καθώς το «εισιτήριο» για το πάρτι με τους Τούρκους επέτρεψε σε αρκετούς να χαλαρώσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει peeling με τη Σοφιάννα να απορεί τι έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον συμπαίκτη της.







Τη δικιά του προετοιμασία για το πάρτι με τους Τούρκους έκανε και ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος το έριξε σε εντατικό μάθημα αγγλικών καθώς είχε «βάλει στο μάτι» μια κοπέλα. «Excuse me, I remember you. My name is Tsaka Tsoukas, what's your name my fantastic diamond?» είπε ο Τσακατσούκας στον Στάθη Σχίζα και το Twitter «πήρε φωτιά». Ο αγρότης του Survivor, ωστόσο, είχε το νου και στην Μυριέλλα Κουρέντη για την οποία εξέφρασε την ανησυχία του ότι μπορεί να του κάνει «σπάσιμο» στο Greek kamaki...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved