Πάτρα - Γρηγόρης Λέων στο Newsbomb.gr: Πώς συνδέονται οι θάνατοι των τριών παιδιών

Πάτρα: Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στα τέλη Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», και το πόρισμα της άτυπης «επιτροπής Καρακούκη» που έχει αναλάβει να επαναξιολογήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε η 3,5 ετών Μαλένα, το 2019, εκτιμάται ότι θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα - Τι λέει στο Newsbomb.gr για την υπόθεση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ιατροδικαστικής, Δρ. Γρηγόρης Λέων

Πάτρα - Γρηγόρης Λέων στο Newsbomb.gr: Πώς συνδέονται οι θάνατοι των τριών παιδιών

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη λύση του μυστήριου με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, καθώς ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί με βασικότερο το αν υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αυτή η εβδομάδα, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη αφού μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα δείξουν εκτός απροόπτου την αιτία του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρείται ότι θα καθορίσουν την πορεία των ερευνών, σε σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr o ιατροδικαστής, Δρ. Γρηγόρης Λέων: «oυσιαστικά θα πρέπει να δοθεί βάρος και στον εγκέφαλο των παιδιών γιατί στο δεύτερο περιστατικό έχουμε αλλοιώσεις λόγω έλλειψης οξυγόνου και στο τρίτο παιδί – σύμφωνα με αυτά τουλάχιστον που έχει δηλώσει η μητέρα – πρέπει αν δούμε κατά πόσο υπάρχει αντίστοιχη βλάβη στον εγκέφαλο από έλλειψη οξυγόνου.

Στο πρώτο παιδί, δυστυχώς η συνάδελφος δεν έλαβε δείγμα από τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να μην έχουμε εικόνα...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved