Πάτρα: Οι πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα - Τελική ευθεία για τις μεγάλες αποκαλύψεις

Με κομμένη την ανάσα περιμένει το πανελλήνιο την εξιχνίαση της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πάτρα: Οι πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα - Τελική ευθεία για τις μεγάλες αποκαλύψεις

Λίγο πριν από τη λύση του μυστηρίου, η Αγγελική Νικολούλη φέρνει νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια που κρατά ανάστατη δυο μήνες τώρα, την ελληνική κοινωνία.

Η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της στη Real Life αποκάλυψε ότι, «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

Το Φως στο Τούνελ έγινε παγκόσμιο trend με την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα. Πώς αισθάνεστε;

Εγώ θέλω να περνάω όσο απαρατήρητη γίνεται. Σου μιλάω ειλικρινά θέλω να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται τη δουλειά μου.

Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι πιστεύουν πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από όσα μεταφέρετε. Ισχύει;

Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved