Πάτρα: «Τη λύση στο θρίλερ θα την δώσει ο εισαγγελέας» - Δυο δικογραφίες για την υπόθεση

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, χαρακτήρισε δύσκολη την υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Πάτρα: «Τη λύση στο θρίλερ θα την δώσει ο εισαγγελέας» - Δυο δικογραφίες για την υπόθεση

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μίλησε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των κοριτσιών είναι έγκλημα, ούτε και ποιος το τέλεσε».

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, στο προσκήνιο της υπόθεσης βρίσκονται αυτή τη στιγμή δυο δικογραφίες, με την πρώτη να προέρχεται από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα, ενώ η δεύτερη είναι αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού της οικογένειας.

«Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία», υπογράμμισε στη συνέχεια ο ίδιος, ενώ τόνισε ότι η Αστυνομία στην έρευνά της κινείται μεθοδικά.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, χαρακτήρισε δύσκολη την υπόθεση λέγοντας ότι χρειάζεται διερεύνηση, «θέλει διαδικασία σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, να μαζευτούν αποδεικτικά στοιχεία για να έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα», ενώ συμπλήρωσε, «άλλο η δημοσιογραφική έρευνα που πολλές φορές έχει αποκαλύψει πολλά».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved