Μέτρα για την ακρίβεια: Τι ανακοινώθηκε για επίδομα Πάσχα, καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα και αγρότες

Τα μέτρα για την ακρίβεια στα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα παρουσίασαν Σταϊκούρας, Σκρέκας, Σκυλακάκης, Γεωργαντάς – Τι ανακοινώθηκε για το έκτακτο επίδομα Πάσχα και τους αγρότες

Μέτρα για την ακρίβεια: Τι ανακοινώθηκε για επίδομα Πάσχα, καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα και αγρότες

Τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων κατά της ακρίβειας παρουσίασαν το πρωί της Πέμπτης οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.



Τα μέτρα λαμβάνονται προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πρόσθετες επιβαρύνσεις που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία εξήγησε ο Γιάννης Οικονόμου. Προσπαθούμε με πράξεις και όχι λόγια να ανακουφίσουμε τους πολίτες.

Ζούμε σε μια ιστορική περίοδο είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Στην δίνη αυτή της νέας κατάστασης κατανοούμε την όξυνση των προβλημάτων και συναισθανόμαστε πλήρως την ανάγκη των συμπατριωτών μας για πρόσθετη στήριξη, ακούμε τον σφυγμό, σεβόμαστε τις αγωνίες, πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

Ενεργοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τα διαθέσιμα εργαλεία και τον δημοσιονομικό χώρο από την καλή εκτέλεση του προϋπολογισμού εξήγησε ο κ. Σταϊκούρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved