Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει - «Η Ρούλα από παιδί ήταν προβληματική»

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια, φέρνει μια νέα μαρτυρία.

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει - «Η Ρούλα από παιδί ήταν προβληματική»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον αιφνίδιο θάνατο τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας, μέσα σε τρία χρόνια, στη Πάτρα.

Σπάει την σιωπή της, μια στενή φίλη του ζευγαριού, η οποία γνώριζε καλά και την μητέρα των κοριτσιών, όσο και τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ», φέρνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια όσον αφορά το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας.

«Η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

«Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία»:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved