Ψάρι πανέ με sauce tartar πατάτας: Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή











  • Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια

    Συστατικά



    • 5 φέτες ψωμί
    • ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
    • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
    • φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
    • 1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκα φύλλα
    • 1200 γρ. μπακαλιάρο, σε φιλέτα
    • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
    • θυμάρι
    • πιπέρι
    • αλάτι

    Για τη sauce tartar γιαουρτιού

    • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    • 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί, κομμένο ξεπλυμένο
    • 1 κ.σ. κάππαρη, αλατισμένη, ξεπλυμένη και κομμένη
    • 1 κ.σ. άνηθο, κομμένο, φρέσκο
    • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
    • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
    • πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα











Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved