Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Βροχές, χιόνια και καταιγίδες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Καιρός: Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα είναι άστατος, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Βροχές, χιόνια και καταιγίδες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Επιδείνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, με την νέα κακοκαιρία να ξεκινάει από το Σάββατο 5 Μαρτίου, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα ό μετεωρολόγος του Open, μιλώντας στο Newsbomb.gr, επισήμανε πως μια νέα ψυχρή εισβολή από την Ρωσία εισέρχεται στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα η οποία δεν αποκλείεται να φέρει χιόνια και μέσα στην Αττική.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες, καθώς έρχεται μια ισχυρή κακοκαιρία από την περιοχή της Ιταλίας, η οποία οργανώνει νεφικούς σχηματισμούς.

«Η νέα κακοκαιρία ξεκινάει από το Σάββατο με λίγες βροχές στην Αττική και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές περιοχές της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνει άστατος σε αρκετές περιοχές της χώρας με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες, «στην Αττική θα έχουμε βροχές από τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο», είπε ο μετεωρολόγος του Open.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved