Συνταγή για fish and chips στον φούρνο από τον Άκη Πετρετζίκη




















Συστατικά





























































Για τη σος γιαουρτιού



100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό light



2 κ.σ. χυμό λεμονιού



1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο



1 κ.σ. ελαιόλαδο



αλάτι



πιπέρι







Για τον μπακαλιάρο



1 κιλό μπακαλιάρο, (φρέσκο ή κατεψυγμένο), χωρίς κόκαλα



αλάτι



πιπέρι



150 γρ. ψωμί ολικής



1 σκ. σκόρδο



2 κ.σ. μαϊντανό



1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή



1 κ.γ. ρίγανη



2 κ.σ. ελαιόλαδο



2 αβγά, μεσαία



100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.





Για τις πατάτες



1 λίτρο νερό



2 κ.σ. ξίδι



αλάτι



2 πατάτες, μεσαίες



5 κ.σ. ελαιόλαδο







Για το σερβίρισμα



1 λάιμ, κομμένο σε φέτες



φύλλα κόλιανδρου










Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com







































































©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved