Ο Μακρόν αρνήθηκε να κάνει μοριακό τεστ στη Μόσχα - Φοβήθηκε οτι οι Ρώσοι θα του «κλέψουν» το DNA

Ο πραγματικός λόγος για την πολυσυζητημένη απόσταση που κράτησαν ο Πούτιν και ο Μακρόν στις πρόσφατες συζητήσεις τους στη Ρωσία είναι η άρνηση του Γάλλου προέδρου να υποβληθεί σε τέστ PCR απο τις ρωσικές Αρχές.

Ο Μακρόν αρνήθηκε να κάνει μοριακό τεστ στη Μόσχα - Φοβήθηκε οτι οι Ρώσοι θα του «κλέψουν» το DNA

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέρριψε αίτημα του Κρεμλίνου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ, όταν επισκέφθηκε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή την εβδομάδα επειδή ήθελε να αποτρέψει τη Ρωσία να αποκτήσει το DNA, επιβεβαίωσαν δύο πηγές από το περιβάλλον του Μακρόν στο πρακτορείο Reuters.

Το αποτέλεσμα της άρνησης αυτής ήταν ο Γάλλος αρχηγός κράτους να μείνει σε απόσταση από τον Ρώσο ηγέτη κατά τη διάρκεια των μακρών συνομιλιών που είχαν στη Μόσχα για την κρίση στην Ουκρανία.

Οι εικόνες του Μακρόν και του Πούτιν να κάθονται στα δύο άκρα ενός τραπεζιού μήκους 4 μέτρων πυροδότησαν όργιο φημολογίας, με ορισμένους διπλωμάτες να υποδηλώνουν ότι ο Πούτιν επέλεξε αυτό τον τρόπο για να στείλει ένα ξεκάθαρο διπλωματικό μήνυμα προς τη Δύση.

Πηγές που γνωρίζουν το πρωτόκολλο υγείας του Γάλλου προέδρου, είπαν στο Reuters ότι είχε δοθεί η επιλογή στον Μακρόν: είτε να αποδεχτεί ένα τεστ PCR που έκαναν οι

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved