Τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έχεις λάβει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Tελικά είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά και τα θυμόμαστε

Τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έχεις λάβει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Να λέμε αλήθειες: πάντα είχες «παράπονο» ότι η …πρωτοτυπία δεν είναι το δυνατό χαρτί του καλού σου, όταν έρχεται η ώρα να σου πάρει ένα δώρο. Ειδικά, όταν πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ξέρεις πάντα τι να περιμένεις.

Κι όμως, εκεί έξω υπάρχουν μερικές τυχερές που έχουν να μοιραστούν μαζί σου τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έλαβαν από το ταίρι τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Άλλωστε, από τότε που επέλεξες το PULZE, τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού που άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία της, ξέρεις ότι οι ασυνήθιστες εμπειρίες είναι αυτές που κάνουν πιο απολαυστική την καθημερινότητα σου σαν ενήλικη καπνίστρια.

Διάβασε τις παρακάτω ιστορίες και πάρε ιδέες.

Τράπουλα Ταρώ

Ήταν η πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζαμε μαζί. Ήμασταν μόλις δύο μήνες ζευγάρι και ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη. Επέμενε ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί και επέλεξε να μου χαρίσει μια τράπουλα Ταρώ. Μου έριξε τα χαρτιά για να μου αποδείξει ότι εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Τρία χρόνια μετά, ο ενθουσιασμός παραμένει αμείωτος και είμαστε ακόμα μαζί. Μάλλον είχε δίκιο.

Μαρία Λ.

Ονειροπαγίδα

Στο πρώτο άκουσμα δεν το λες ασυνήθιστο, αλλά κάτσε να σου εξηγήσω. Είμαι τεράστια fan του Χάρι Πότερ. Έχω διασχίσει μέσα στο κρύο το Εδιμβούργο, μόνο και μόνο για να επισκεφθώ το καφέ όπου έγραφε η Ρόλινγκ τα βιβλία. Ευτυχώς, το αγαπημένο μου PULZE διαθέτει λειτουργία κλειδώματος και έτσι δεν ανησύχησα ούτε στιγμή, μήπως η συσκευή ενεργοποιηθεί κατά λάθος όσο περπατούσα στην πόλη. Συλλέγω εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες (εννοείται και στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά), καθώς και αρκετά αντικείμενα που έχουν σχέση με αυτό το ασυνήθιστο σύμπαν. Η ονειροπαγίδα που μου χάρισε ο φίλος μου ήταν εμπνευσμένη από τα αγαπημένα μου βιβλία. Το λάτρεψα.

Κωνσταντίνα Χ.

natives ws nov man 03 6

Ένα αστέρι

Δεν είμαστε πια μαζί, όμως είναι πεπεισμένη ότι δύσκολα κάποιος φίλος μου θα μου κάνει ποτέ ένα τόσο πρωτότυπο δώρο. Όταν λέω αστέρι, εννοώ κανονικό αστέρι από αυτά που θαυμάζουμε τις νύχτες στον ουρανό. Βλέπεις, υπάρχουν εκατομμύρια εκατομμυρίων αστερία αγνώστου ονόματος που πρέπει να καταγραφούν. Εκείνος είχε πάει στο starregistration.net, έδωσε το όνομά μου σε ένα αστέρι (έναντι αντιτίμου) και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μού προσέφερε το πιστοποιητικό σύμφωνα με το οποίο το συγκεκριμένο αστέρι φέρει το όνομά μου. Απλά υπέροχο.

Γιάννα Κ.

Συνεδρία για τον καθαρισμό κάρματος

Πριν από τρία χρόνια είχα περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά και πραγματικά ευχόμουν με το νέο χρόνο να αλλάξει λίγο η τύχη μου. Όμως όχι. Ο Ιανουάριος είχε αποδειχθεί ίδιος και χειρότερος με τους προηγούμενους 12 μήνες. Ένιωθα ότι μια αόρατη δύναμη με κρατούσε πίσω. Τότε ο φίλος μου αποφάσισε για του Αγίου Βαλεντίνου να μου κάνει δώρο μια συνεδρία προκειμένου ένας ειδικός να καθαρίσει το καρμικό μου σώμα. Και πέτυχε. Άλλωστε, καθαρίζοντας το παρελθόν, φτιάχνουμε ένα καλύτερο και πιο λαμπρό μέλλον.

Ρενάτα Μ.

Δείπνο στο σκοτάδι

Ήταν πριν τρία χρόνια όταν με τον τότε σύντροφό μου είχαμε πάει για του Αγίου Βαλεντίνου στο Λονδίνο. Το δώρο του ήταν ούτως ή άλλως υπέροχο, επειδή όμως γνώριζε ότι μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, για το βράδυ της 14 Φεβρουαρίου είχε κανονίσει ένα δείπνο στο σκοτάδι. Ναι! Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο δειπνείς στο σκοτάδι, δεν βλέπεις απολύτως τίποτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οξύνονται περισσότερο οι άλλες αισθήσεις σου, όπως η όσφρηση και η γεύση και έτσι να απολαμβάνεις περισσότερο και πιο ουσιαστικά το φαγητό που έχεις στο πιάτο σου. Επίσης, μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το κινητό και αυτό το δίωρο detox ήταν επίσης πολύτιμο.

Ζωή Μ.

natives ws nov woman2 01 7

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να έχει πολλά κλισέ, αλλά τελικά τα ασυνήθιστα δώρα είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά και τα θυμόμαστε. Γιατί λοιπόν ως ενήλικες καπνίστριες να μην αναζητούμε και στην απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού μια εμπειρία ασυνήθιστα διακριτική και ασυνήθιστα πρακτική; Το PULZE την προσφέρει -όχι μία φορά το χρόνο, αλλά κάθε μέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved