Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για Γαλλική μπαγκέτα

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Ψωμιά & Ζύμες

Συστατικά


  • 330 γρ. νερό, χλιαρό
  • 9 γρ. μαγιά ξηρή
  • 450 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το αλεύρωμα του πάγκου & το πασπάλισμα
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα του μπολ


Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved