Ανοίγουν στόματα για τον «ιερέα του Instagram» - Τα 10 βήματα για την αποπλάνηση κοριτσιών

Αναφορές, οι οποίες δείχνουν ότι ο 37χρονος ιερέας -που ιερουργούσε σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια- είχε στοχοποιήσει και άλλες ανήλικες, περιέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

To Newsbomb.gr δημοσιεύει τα αποσπάσματα της δικογραφίας που «καίνε» τον ιερέα. Πρόκειται για συγκεκριμένα σημεία της κατάθεσης του πρώτου θύματος του κληρικού, που αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τη δράση του. Η 17χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 15 ετών, αναφέρεται σε συγκεκριμένη ανήλικη που πήγαινε στο κατηχητικό και φέρεται να είχε «παγιδευτεί» από τον 37χρονο. Την περίοδο εκείνη η ανήλικη ήταν 16 ετών.

Το πρώτο θύμα του κληρικού, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, τόνισε στην κατάθεσή του ότι ο ιερέας έφερνε σαν παράδειγμα την 16χρονη, στην προσπάθειά του να την πείσει να έχει ερωτικές συνευρέσεις μαζί του.

Στη δικογραφία αναφέρεται: «Μου ανέφερε για την Τ…, την κοπέλα που πήγαινε και αυτή στο κατηχητικό. Όταν εγώ ήμουν στη Γ’ Γυμνασίου αυτή ήταν στην Α’ Λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved