Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα και σε σφραγισμένο φάκελο οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ραγδαίες αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα και σε σφραγισμένο φάκελο οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, περιμένει σήμερα η 5η τακτική ανακρίτρια, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποτελέσματα, που θα κρίνουν την περαιτέρω εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, αναμένεται να παραδοθούν έως αργά το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή, στην ανακρίτρια, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Στον ίδιο φάκελο, κατά την ίδια πηγή, θα βρίσκεται και η έκθεση με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκου Ράικου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση.

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα:

αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) καιαφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved