Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού μιλούν στο Newsbomb.gr: Μας άφησαν 20 ώρες αβοήθητους

Οδηγοί εκφράζουν την απόγνωση τους στο Newsbomb.gr για τον εγκλωβισμό τους στην Αττική Οδό.

Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού μιλούν στο Newsbomb.gr: Μας άφησαν 20 ώρες αβοήθητους

Αρκετοί οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, όντας περί τις 20 περίπου ώρες μέχρι στιγμής κολλημένοι στο ίδιο σημείο, μετά το χάος που δημιουργήθηκε στον αυτοκινητόδρομο και για τον οποίο χρειάστηκε η παρέμβαση του στρατού προκειμένου να δοθεί μια λύση.

Τρεις εγκλωβισμένοι οδηγοί μίλησαν στο Newsbomb.gr για την ταλαιπωρία που βιώνουν από το μεσημέρι της Δευτέρας, τονίζοντας την απουσία της όποιας βοήθειας από τις Αρχές.



Συγκεκριμένα, ο κ. Λάμπρος είπε ότι εισήλθε από τις 12:30 το μεσημέρι στην Αττική Οδό από την Μεταμόρφωση. Γύρω στις 8 το βράδυ κατάφερε να πάρει την έξοδο προς Πεντέλη και εκεί παραμένει εγκλωβισμένος μέχρι αυτή την ώρα.

Ερωτηθείς για την παρουσία κρατικού μηχανισμού, τόνισε ότι «υπάρχει αστυνομία, πυροσβεστική και στρατός που πηγαίνουν κι έρχονται», αλλά «μία -δύο φορές είδαν να περνούν εκχιονιστικά μηχανήματα». Ο ίδιος, όπως είπε, εξετάζει δύο λύσεις προκειμένου να απεγκλωβιστεί: είτε να εγκαταλείψει το όχημα του και να φύγει με τον Προαστιακό αφού βρίσκεται στην είσοδο του σταθμού ή αν ανοίξει κάποιο από τα πρατήρια καυσίμων - που βρίσκονται σε κοντινό σημείο - να προμηθευτεί αντιολισθητικές αλυσίδες και να μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή του.

Στη συνέχεια, ένας άλλος οδηγός, ο κ. Χάρης, μίλησε στο Newsbomb.gr λέγοντας ότι λίγο μετά τις 7 το πρωί απεγκλωβίστηκε, έχοντας αντιολισθητικές αλυσίδες. Όπως είπε, βρισκόταν από τη 1 το μεσημέρι στο σημείο και συγκεκριμένα στο τούνελ, ενώ υπογράμμισε ότι σε όλο αυτό το διάστημα μόνο στις 4 το πρωί δέχθηκαν βοήθεια από τον στρατό δίνοντας τροφή και νερό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved