Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα τελευταία στοιχεία των μετεωρολόγων για την πορεία του φαινομένου

Η κακοκαιρία Ελπίδα αναμένεται να σαρώσει για αρκετές ημέρες τη χώρα, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα τελευταία στοιχεία των μετεωρολόγων για την πορεία του φαινομένου

Για επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα, όπως αναμένεται να ονομαστεί η αλλαγή του καιρού που θα έρθει από το Σαββατοκύριακο, προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι μολονότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ακριβής έκταση και ένταση του φαινομένου.

Οι μετεωρολόγοι παρακολουθούν τα στοιχεία για την πορεία του αεροχείμαρρου που θα προκαλέσει την εισβολή πολικών αέριων μαζών από την Σκανδιναβία και δίνουν ο καθένας τις δικές του εκτιμήσεις.

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Δεν αποκλείονται και τα χιόνια στο Σύνταγμα

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφερε πως τα κύρια χαρακτηριστικά της ψυχρής εισβολής, η οποία αναμένεται να πάρει το όνομα κακοκαιρία Ελπίδα, θα είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά μοντέλα, θα δούμε το Σύνταγμα στα «λευκά» το βράδυ του Σαββάτου αλλά και αρκετά νησιά του Αιγαίου με το χιόνι να φτάνει έως τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, ο αεροχείμαρρος θα θυμίσει την περσινή κακοκαιρία με πυκνές χιονοπτώσεις και προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Για τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέχρι το

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved