Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

Survivor Spoiler: Το έπαθλο επικοινωνίας προκαλεί τη συγκίνηση του Βαλάντη ενώ Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρέντη καβγαδίζουν on camera

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

Δεν έχουν τέλος οι ίντριγκες, οι συγκινήσεις αλλά και οι καβγάδες στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και το δίδυμο Γιώργος Κατσαούνης - Μυριέλλα Κουρέντη.

Λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των επόμενων δύο υποψηφίων – μετά τον Βαλάντη – στο συμβούλιο της Δευτέρας, οι παίχτες των δύο ομάδων σχολιάζουν το πώς ψηφίστηκαν Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Ο Βαλάντης έχει ξεπεράσει κάποια όρια και η ομάδα αποφάσισε ότι πρέπει να φύγει οπωσδήποτε» λέει ένας από τους Διάσημους με τους Μαχητές να σχολιάζουν «η κόκκινη ομάδα ψήφισε στρατηγικά για το καλό όλων μας».

«Εύχομαι η στρατηγική και η απόφαση να αποδώσει για την ψηφοφορία» σχολίασε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος ήταν και αυτός που επέλεξε τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τον τρίτο υποψηφίο προς αποχώρηση.

Επόμενος στόχος για τις δύο ομάδες, όπως φαίνεται στο trailer για το σημερινό επεισόδιο, το έπαθλο της επικοινωνίας καθώς, όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, «αν επικρατήσετε στον αγώνα επικοινωνίας θα απολαύσετε μηνύματα από φίλους και συντρόφους»...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved