Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω ούτε να τη στείλω νοσοκομείο» είπε ο 45χρονος

Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια του 45χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη 40χρονη σύντροφό του, λίγες στιγμές μετά την παράδοσή του στην Αστυνομία. Το παρελθόν του δράστη και οι επιθετικές συμπεριφορές σε πρώην συζύγους του.

Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω ούτε να τη στείλω νοσοκομείο» είπε ο 45χρονος

Ο 45χρονος εμφανίστηκε, ψύχραιμος, μαζί με τον δικηγόρο του μπροστά στους αστυνομικούς όπου και παραδόθηκε, όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb.gr. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον ρώτησαν προφορικά κάποια πράγματα, για να πάρουν κάποιες πρώτες απαντήσεις για την υπόθεση, χωρίς να το πάρουν επίσημη κατάθεση. Αυτό γιατί το πρωί της Τρίτης (18.01) θα τον οδηγήσουν στον Ανακριτή έτσι ώστε να απολογηθεί. Εκεί είναι που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το γιατί προχώρησε στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 45χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος.

Από τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, προκύπτει πως όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά ο οποίος εν τέλει εξελίχθηκε

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved